Когато през 2021 г. излезе първият Дюн, филмът успя да

...
Когато през 2021 г. излезе първият Дюн, филмът успя да
Коментари Харесай

Дюн: Част втора е все по-близо

Когато през 2021 година излезе първият " Дюн ", филмът съумя да завоюва както феновете, по този начин и критиците. Освен че версията на режисьора Дени Вилньов на романа на Франк Хърбърт се регистрира с положителни бокс офис доходи, сграбчи и цели шест Оскара. И поради триумфа, не е изненадващо, че почитателите са все по-нетърпеливи да видят продължението.
 “Дюн: Част втора ” на Дени Вилньов има нова премиерна дата - за по кое време е отсрочена и за какво
Лоши вести за “Дюн: Част втора ”

Какво се случва към кино лентата на Дени Вилньов

Първоначално  трябваше да тръгне по кината на 3 ноември тази година, само че поради стачката в Холивуд, която тогава беше на дневен ред за актьорите и сценаристите, филмът бе отсрочен. Не след дълго обаче научихме, че е планувана нова премиерна дата - 1 март.

И до момента в който до тогава все въпреки всичко ще би трябвало да се въоръжим с малко самообладание, можем да се потопим в атмосферата с новия филмов откъс.
 Снимка 646041

В съвсем триминутния клип на фокус са две съществени тематики. Първата е епичната война, която се развихря в Аракис. В нея вземат участие двата враждуващи лагера на Харконените и Атреидите, както и пясъчните червеи, които разкриват мощта си.
 Снимка 646040

Вторият фокус от филмовия откъс пък попада върху връзките сред героите на Тимъти Шаламе и Зендая - Пол Атридес и Чани. Филмът няма по какъв начин да мине без тяхната любовна история, която ще бъде в основата на огромна част от действието.
 Снимка 646042

Но защото въпреки всичко това не е сантиментален филм, ще забележим и задоволително от новоприсъединилите се герои - Императора (Кристофър Уокън), както и психотичния сериен палач Фейд-Рота Харконен (Остин Бътлър). Освен тях за първи път във фентъзи историята ще се включат Флорънс Пю (принцеса Ирулан Корино), Леа Сейду (лейди Марго) и Сухейла Якуб (Шишакли).
 Снимка 646047

Към тях ще причисли и познатият ни от първия " Дюн " актьорки състав - Ребека Фъргюсън (лейди Джесика Атреидес), Хавиер Бардем (Стилгар), Джош Бролин (Гърни Халек), Стелан Скарсгард (Барон Владимир Харконен), Дейв Батиста (Глосу Рабан Харконен), Шарлот Рамплинг (Преподобната майка Мохиам) и Стивън Маккинли Хендерсън (Туфир Хауът), напомня ни The Hollywood Reporter.
 Дени Вилньов издава възнамерява ли трета част на “Дюн ”
Ще има ли и трета част на “Дюн ”

Дени Вилньов има проект за света на Аракис

Премиерата на " Дюн: Част втора " е на 1 март 2024 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР