Когато през 2018 г. Матео Гендузи пристигна от френския Лориен,

...
Когато през 2018 г. Матео Гендузи пристигна от френския Лориен,
Коментари Харесай

Прав ти път, Матео

Когато през 2018 година Матео Гендузи дойде от френския Лориен, доста малко хора бяха чували за него. Подобна процедура не е казус, тъй като политиката на Арсенал по принцип е ориентирана към привличането на млади гении, които във времето клубът да развива.
 Ектор Бейерин и по какъв начин един футболист може да бъде веган, влогър и манекен
Близък проект: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

А Гендузи несъмнено е от футболистите, които имат гений. Затова и не беше изненада, че играеше много постоянно. Но откогато Микел Артета пое тима, игровите минути на французина понижиха.

Очевидно това го изнервя, тъй като при искрено срамната загуба от Брайтън той сграбчи противниковия футболист Неал Мопе за гърлото. По-късно пък се появиха информации, че се е държал вулгарно и високомерно на терена, казвайки на играчите на Брайтън, че изкарва повече от всички тях взети дружно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Matteo Guendouzi (@matteoguendouzi) на Май 22, 2020 в 9:22 PDT

Според източници на ESPN, поради случая Матео Гендузи е бил привикан на среща с управлението на клуба, където вместо да стане по-нисък от тревата, е декларирал предпочитание да напусне Арсенал. Защото желал повече игрови минути.

Ние бързо и елементарно бихме споделили: Прав ти път, Матео!, само че на този стадий от клуба са отказали да го продадат.

Защо ли? Много просто. Ясно е, че футболът не е това, което беше. Сега се играе за пари, а не за достойнството на тима, чиято фланелка носиш. Но да се хвалиш какъв брой изкарваш, си е чиста демонстрация на безочливост. А след това пък и да пожелаеш да си тръгнеш, тъй като не играеш колкото ти се желае...

Разбира се, няма футболист, който да не желае да стартира като титуляр и да напуща терена едвам след последния съдийски сигнал. Но с цел да се случи нещо сходно, би трябвало да си го заслужиш. И най-важното, да не се отказваш, когато известно време не го получаваш.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Matteo Guendouzi (@matteoguendouzi) на Окт 26, 2019 в 1:02 PDT

Да, качествата на Гендузи са безспорни, само че той май не помни, че на 21 години има опцията да играе в тим като Арсенал. Може през последните години клубът да изпитва проблеми и спечелването на освен това от ФА Къп да е мираж, само че Арсенал е тим с история и обичаи, които би трябвало да бъдат зачитани. И това важи освен за артилеристите, а за доста други тимове.
 Месут Йозил, Пиърс Морган, Арсенал, намаляването на заплатите и за какво водещият атакува футболиста
Когато мислят Месут Йозил за изверг, а той в действителност не е

Тежките обвинявания на Пиърс Морган към футболиста

И в случай че искаш да си тръгнеш, тъй като не можеш да се пребориш с конкуренцията (която сега даже не е изключително жестока), прави ти път. Иначе, и ние се чудим за какво на Давид Луис му беше препоръчан нов контракт, само че това е друга тематика за размисъл...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР