Когато през 2016 г. българите избраха за президент Румен Радев, който

...
Когато през 2016 г. българите избраха за президент Румен Радев, който
Коментари Харесай

Цветанов: За да направи партия, президентът трябва да предложи алтернатива. А той не може

Когато през 2016 година българите избраха за президент Румен Радев, който нямаше политическо минало, те чакаха от него да търси необятен политически разговор, да работи сполучливо с всички институции и да бъде обединител. Той обаче направи тъкмо противоположното. Последователността не е присъща линия на президента Радев, а единственото нещо, в което въпреки всичко можем да кажем, че е бил пореден, е да пази ползите на една компания.
 Цветанов: Ако победим на европейските избори, Българска социалистическа партия ще изпадне в безпорядък  Цветанов: Прозрачността е над всичко, на Румен Радев това не му харесва  Предизборният щаб на ГЕРБ проработи публично, още веднъж отпред е Цветанов
Това разяснява пред публицисти в Пловдив ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Запитан дали чака президентът да направи своя партия Цветанов отговори, че " упоритостта е едно, само че действителните благоприятни условия са друго. "

Заемайки се с подобен сериозен политически план, би трябвало първо да си отговориш на въпроса каква опция можеш да предложиш. За мен не е опция да разделяш нацията и да всяваш ненавист , каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Европейските избори ще покажат какво ще бъде бъдещето на Европа в идващите 5 години. Важно е да предизвикваме измежду хората повече еврооптимизъм. 12 години след приемането ни в Съюза европейската взаимност към този момент е достигнала до всеки дом, твърди Цветанов.

Той изясни, че с цел да покаже какво е донесла на България европейската взаимност, ГЕРБ провежда цивилен разговор „ Европа в нашия дом “.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е уверен, че ЕНП ще продължи да бъде водещата политическа мощ в Европейски Съюз. Той е безапелационен, че ЕНП е направила своите заключения за ръководството си до този миг и въз основата на тях ще образува своята визия за бъдещето на Европа.

Така ние ще дадем отговор на националпопулизма, който предизвика единствено ненавист, означи Цветанов.

Според него европейските избори ще бъдат доста тежки , като всяко едно подценяване на съперниците може да донесе в последна сметка отчаяние.

Оценката за кметовете на ГЕРБ хората ще дадат още на европейските избори. Иначе ГЕРБ смята всички свои кметове за сполучливи. Пример е Георги Мараджиев, който единствено за няколко месеца откакто стана кмет на Стамболийски съумя да зареди всички поданици на общината с позитивна сила, съобщи още Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР