Когато през 1997 г. Титаник излиза премиерно, веднага печели и

...
Когато през 1997 г. Титаник излиза премиерно, веднага печели и
Коментари Харесай

“Титаник” се завръща на екран 25 години след премиерата. Какво е новото?

Когато през 1997 година " Титаник " излиза премиерно, незабавно печели и необятната публика, и кинокритиците. Тогава сграбчва цели 11 награди Оскар, измежду които за най-хубав филм, най-хубав режисьор и най-хубава истинска ария.

С излизането си " Титатник " се върти по кината в продължение на месеци, а в него Леонарди ди Каприо и Кейт Уинслет изиграват едни от най-известните си функции.

А скоро следва да забележим двамата артисти още веднъж в хитовия филм, който ще направи своето интернационално завръщане на огромен екран.

Поводът за това е 25-ата годишнина от премиерата на " Титатник ", като версията, която ще бъде пусната по кината, е усъвършенствана. Ще е освен 3D, само че и с 4К ултрависока резолюция, написа Deadline.

Засега се знае, че интернационалното разпространяване на кино лентата ще стартира от 10 февруари 2023 година, като най-точните дати следва да станат ясни скоро.

Остава ни да се надяваме, че може да го чакаме за Деня на влюбените, 14 февруари.

Струва ни се, изборът по кое време да бъде пуснат " Титаник " въобще не е инцидентен. Все отново, като един от най-романтичните филми, допускаме, че значително влюбени двойки биха го гледали в киносалоните за празника.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР