Когато през 1997 г. Титаник излиза премиерно, веднага печели и

...
Когато през 1997 г. Титаник излиза премиерно, веднага печели и
Коментари Харесай

25 години по-късно - “Титаник се завръща по кината

Когато през 1997 година " Титаник " излиза премиерно, незабавно печели и необятната публика, и кинокритиците. Тогава сграбчва цели 11 награди Оскар, измежду които за най-хубав филм, най-хубав режисьор и най-хубава истинска ария.
 Кейт Уинслет, „ Титаник “ и за какво актрисата не се усеща добре в Холивуд
Откровенията на Кейт Уинслет за „ Титаник “ и Холивуд

Определено не й е било елементарно

С излизането си " Титатник " се върти по кината в продължение на месеци, а в него Леонарди ди Каприо и Кейт Уинслет изиграват едни от най-известните си функции.

А скоро следва да забележим двамата артисти още веднъж в хитовия филм, който ще направи своето интернационално завръщане на огромен екран.

Поводът за това е 25-ата годишнина от премиерата на " Титатник ", като версията, която ще бъде пусната по кината, е усъвършенствана. Ще е освен 3D, само че и с 4К ултрависока резолюция, написа Deadline.

Засега се знае, че интернационалното разпространяване на кино лентата ще стартира от 10 февруари 2023 година, като най-точните дати следва да станат ясни скоро.

Остава ни да се надяваме, че може да го чакаме за Деня на влюбените, 14 февруари.
 Леонардо ди Каприо, кучетата му и по какъв начин ги е избавил
Защо Леонардо ди Каприо е скочил в замръзнало езеро

Лео в потребност се познава

Струва ни се, изборът по кое време да бъде пуснат " Титаник " въобще не е инцидентен. Все отново, като един от най-романтичните филми, допускаме, че значително влюбени двойки биха го гледали в киносалоните за празника.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР