Когато преминавате през бременност, тялото ви се променя много за

...
Когато преминавате през бременност, тялото ви се променя много за
Коментари Харесай

Звезди, които не се притесниха да покажат тялото си малко след раждането

Когато преминавате през бременност, тялото ви се трансформира доста за малко време. Ако имате деца, сигурно имате фотоси преди и след или мемоари за това по какъв начин се е случило това пътешестване, траяло месеци. В този смисъл доста известни персони, заради своята социална роля, се възползват от опцията да споделят фотоси на смяната на тялото си след раждането и по този метод да скъсат с концепцията, че след раждането известните и богатите наподобяват постоянно неповторимо. Ето кои са тези смели дами, посочили телата си след раждането:

Известната актриса Кейт Хъдсън стана международна звезда след невероятното осъществяване, което направи в " Почти известни " и " Как да разкараш гаджето за 10 дни ". Неотдавна тя показа фотоси в обществените мрежи на тялото си по време на третата си бременност. На фотографията, която виждате тук, виждате по какъв начин наподобява тялото ѝ след раждането.

Виж още: Мария Илиева сподели дребната София, одрала ѝ е кожата

Тя е била на корицата на списания като Vogue, Harper's Bazaar и Glamour. Тя също е един от най-известните модели в света. Вероятно знаете, че Ашли Греъм е мина през първата си бременност през 2019-2020 година През януари 2020 година, на бял свят пристигна нейният наследник Исак, а през октомври същата година, няколко месеца по-късно, тя показа фотоси на следите, оставени от бременността по тялото ѝ.

Може да не знаете, че Пинк има две деца. През 2011 година, се ражда първата ѝ щерка Уилоу, а през 2016 година, се роди Джеймсън. През април 2017 година, към 4 месеца след раждането, тя показа фотография от тренировката си.

Виж още: Кит Харингтън проговори за проблемите с психическото му здраве след " Игра на тронове "

Певица, създател на песни и музикален продуцент - Меган Трейнър роди първото си дете през 2021 година Малката Райли е рожба на певицата и  артиста Дарил Сабара, който може би си спомняте от сагата Spy Kids. Месеци по-късно Меган не е посочила тялото си в прилепнали облекла, само че наподобява, че е в чудесан форма.

Карди Би неотдавна разгласи втората си бременност в своя Instagram. През април 2018 година тя разгласи първата си бременност, а три месеца по-късно тя разгласява фотография, питайки: " Момичета, по какъв начин да отстрани от черната линия в средата на корема след раждането? ".

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР