Когато преди три месеца, Paradox анонсира Vampire: The Masquerade –

...
Когато преди три месеца, Paradox анонсира Vampire: The Masquerade –
Коментари Харесай

Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 ще предложи множество различни финали

Когато преди три месеца, Paradox анонсира Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, феновете на истинската игра схванаха, че фантазията им в последна сметка ще се сбъдне. Разработвана от Hardsuit Labs (Blacklight: Retribution) и с издател Paradox Interactive, Bloodlines 2 ще предложи нова доза свежо вампирско прекарване за всички почитатели на жанра. Една от най-силните страни на играта ще бъдат смислените избори, които ще водят до разнообразни последствия, влияещи директно на геймплея и историята, както и съществуването на голям брой вероятни финали. Това беше разкрито от разказ дизайнера в Hardsuit Кара Елисон и нейния сътрудник Браян Митсода в изявление за Gamereactor. Изборите удостоверяват те, ще подсигурява на геймърите, че играта ще предложи задоволително многообразие при всяко ново преиграване.

„ Това, което още първоначално искахме да създадем е да прибавим допустимо най-вече благоприятни условия. Може да вършиме, каквото си поискате и вследствие на това да получите доста вероятни резултати от тези свои дейности. Може да повишите да вземем за пример способността си да преговаряте, а с това и да блъфирате по-бързо. Може да се оправяте в диалог посредством флирт, в случай че желаете, в случай че имате задоволително харизма “, изяснява Елисън.

Елисън и Митсода акцентират, че когато играещият избере обещано решение, резултатът от това ще е съвсем неосъществим за предугаждане. Така че най-хубавото ще е играча да разчита на интуицията си, само че със знанието, че всяко едно решение ще има своето следствие. „ Опитали сме се да го създадем изцяло реалистично и естествено, тъй че постоянно в никакъв случай не си напълно сигурен какъв ще е резултата от избора ти. Просто избираш това, което смяташ, че ще е най-хубаво сега и по-късно просто чакаш да видиш резултата “, добавя Митсода.

Завръщането на клановете усложнява в допълнение процеса на изборите, защото те ще са една от аргументите, заради които на играещия ще му се постанова да взема сложни решения. Paradox Interactive удостовери по-рано тази година, че играчите ще могат да изберат да се причислят към някой от античните вампирски кланове, които управляват Сиатъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР