Когато преди няколко месеца официално бе обявено, че Раф Симънс

...
Когато преди няколко месеца официално бе обявено, че Раф Симънс
Коментари Харесай

Миуча Прада и Раф Симънс – първата съвместна колекция е факт!

Когато преди няколко месеца публично бе оповестено, че Раф Симънс се причислява като ко-креативен шеф в, всички с неспокойствие чакахме да забележим какво ще се получи от работата му с именитата. И не щеш ли двамата демонстрираха първата си взаимна сбирка за сезон пролет/лято 2021 в границите на Седмицата на модата в Милано. Нещо, което се случи с авансово записано цифрово ревю, поради рестриктивните мерки, които към момента се постанова да съблюдава целият свят поради Covid-19.

Основно, значително, най-необходимо – са думите, които чуваме и изговаряме от ден на ден след месеците в изолираност, изключително във връзка с модата. Точно те стоят като ентусиазъм и в новите модели на Prada. „ Нещо, в което се чувствате добре, с което да изразите това, което желаете, без да е характерно за съответния сезон “, споделя Симънс за това какво стои в основата на сбирката.



Дълго време разискват какво да основат дружно, в това число и за стила на самата Миуча, който дефинират като timeless, или най-общо казано: типичен и всесезонен. След изолацията и двамата осъзнават, че от ден на ден ще се трансформират и ще влагаме повече в облекла и аксесоари, които можем да носим най-малко няколко сезона и които най-добре дефинират стила ни. И вземат решение да се съобразят с това.

Въпреки че Миуча не е толкоз оптимистично настроена за: „ Мразя клишето, че след ковид всички ще станем светци. Ще бъдем такива, каквито сме били “. И въпреки всичко тя има вяра, че може да се случи смяна, само че единствено в случай че всички положат старания за нея. Този интервал за дизайнерката е време освен за преосмисляне, както беше за всички, само че й дава опция да си върне удоволствието от това да прави облекла за другите. А в този момент има и положителната компания на Раф Симънс за това.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР