Когато преди две години за първи път излиза на сцената

...
Когато преди две години за първи път излиза на сцената
Коментари Харесай

Красива, известна и талантлива, тя дава съвет на всички, които искат да успеят

Когато преди две години за първи път излиза на сцената в музикалното риалити X Factor, 17-годишната Луиза Джонсън трепери от терзание. Казва на журито, че се занимава с музика от 7-годишна и пеенето е нейният живот. Те като че ли остават скептично настроени, до момента в който младото момиче не запява.
Луиза се явява на кастинга с песента Who's loving you и безусловно изумява с гения си феновете и съдиите.

От този миг нататък, Луиза се трансформира в фаворитка на публиката, а в края на сезона става най-младата певица, печелила английския X Factor.

Сега, когато поглежда към оня миг, Луиза признава, че би поправила някои неточности по време на присъединяване си във формата.



" X Factor ми донесе страсти, които не всеки път са били позитивни. Беше ми мъчно, тъй като тогава бях доста млада. Но в случай че в този момент можех да върна времето обратно и да направя нещо по-различен метод, то това би било да имам повече религия в себе си и да бъда по-уверена, тъй като, както се оказа след това, знаела съм повече, в сравнение с си мислех, че знам ", споделя младата певица, представена от vesti.bg.
 Луиза Джонсън
Изпълнителката на шлагера Tears (чуйте го във видеото горе) е у нас по случай старта на българския X Factor и за първи път ще влезе в ролята на арбитър.

Признава, че не е знаела къде се намира България на картата на света, само че единствено няколко часа след кацането си на българска земя, е схванала, че сигурно някой ден още веднъж ще се върне тук.

" Откакто пристигнах в България, доста ми харесва, всичко е доста забавно и красиво, а хората са извънредно отзивчиви. Някой ден още веднъж ще се върна тук ", споделя с усмивка певицата.

Като най-младата участничка, печелила известното музикално риалити, Луиза към този момент се е сблъсквала с преимуществата и минусите на славата. За всички младежи, които си мечтаят за кариера в шоубизнеса, тя има един съвет:

" Не се опасявайте да вършиме неточности, несъмнено в рамките на естественото ".

" Наистина е доста мъчно да си толкоз млад и в това време да си в центъра на публичното внимание, тъй като като всеки човек правиш неточности и те не ти се простят. А в действителност, да грешиш е най-нормалното нещо. Това значи, че инвестираш в себе си, а не си като някой робот ", добавя тя.

Освен музиката, Луиза обича и конете.

Язди от дребна, само че не има вяра, че би могла да бъде професионален ездач. Това, което умее най-добре, е да пее.

На въпрос какво би трябвало да има един X Factor, с изключение на гласа и гения, Луиза е безапелационна:

" Смятам, че X Factor е нещо, с което се раждаш. Има доста неща, които можеш да научиш, само че в основата му стои едно наличие, което няма научаване. Просто хората незабавно го виждат ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР