Когато преди две години за първи път излиза на сцената

...
Когато преди две години за първи път излиза на сцената
Коментари Харесай

Луиза Джонсън: Не се страхувайте да грешите

Когато преди две години за първи път излиза на сцената в музикалното риалити X Factor, 17-годишната Луиза Джонсън трепери от терзание. Казва на журито, че се занимава с музика от 7-годишна и пеенето е нейният живот. Те като че ли остават скептично настроени, до момента в който младото момиче не запява.

Луиза се явява на кастинга с песента Who's loving you и безусловно изумява с гения си феновете и съдиите.

От този миг нататък, Луиза се трансформира в фаворитка на публиката, а в края на сезона става най-младата певица, печелила английския X Factor.

Сега, когато поглежда към оня миг, Луиза признава, че би поправила някои неточности по време на присъединяване си във формата.

"X Factor ми донесе страсти, които не всеки път са били позитивни. Беше ми мъчно, тъй като тогава бях доста млада. Но в случай че в този момент можех да върна времето обратно и да направя нещо по-различен метод, то това би било да имам повече религия в себе си и да бъда по-уверена, тъй като, както се оказа след това, знаела съм повече, в сравнение с си мислех, че знам ", споделя младата певица в изявление на Венелина Стоянова за Vesti.bg.
 Луиза Джонсън Луиза Джонсън
Изпълнителката на шлагера Tears (чуйте го във видеото горе) е у нас по случай старта на българския X Factor и за първи път ще влезе в ролята на арбитър.

Признава, че не е знаела къде се намира България на картата на света, само че единствено няколко часа след кацането си на българска земя, е схванала, че сигурно някой ден още веднъж ще се върне тук.

"Откакто пристигнах в България, доста ми харесва, всичко е доста забавно и красиво, а хората са извънредно отзивчиви. Някой ден още веднъж ще се върна тук ", споделя с усмивка певицата.

Като най-младата участничка, печелила известното музикално риалити, Луиза към този момент се е сблъсквала с преимуществата и минусите на славата. За всички младежи, които си мечтаят за кариера в шоубизнеса, тя има един съвет:

"Не се опасявайте да вършиме неточности, несъмнено в рамките на естественото ".

"Наистина е доста мъчно да си толкоз млад и в това време да си в центъра на публичното внимание, тъй като като всеки човек правиш неточности и те не ти се простят. А в действителност, да грешиш е най-нормалното нещо. Това значи, че инвестираш в себе си, а не си като някой робот ", добавя тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР