Когато потребител в една от социалните мрежи бе написал през

...
Когато потребител в една от социалните мрежи бе написал през
Коментари Харесай

Прилеп с размерите на малко дете озадачи социалните мрежи

Когато консуматор в една от обществените мрежи бе написал през предходната седмица, че във Филипините съществуват прилепи с човешки размери, болшинството от консуматори реши, че се майтапи с тях.

Наскоро обаче същият този консуматор разгласява в профила си в Туитър доказателство на думите си – фотоси на прилеп, който е с приблизителния растеж на малко дете.

Помните ли, когато ви споделих, че във Филипините има прилепи с човешки растеж? Да, ей за това говорех, написа потребителят над двете фотоси, показващи големия прилеп.

Всъщност въпросният прилеп съставлява жълтошапчеста летяща лисица и населява Филипините. Като дължина на обсег на крилете може да доближи 1,7 м, а тежестта му до 1,2 кг.

Експерти по този тип бозайници разясняват, че макар застрашителния си размер този жанр прилепи са изцяло безобидни за индивида и много кротки като темперамент, като се хранят най-вече с плодове. За жал типът им е заплашен от изгубване.

Remember when I told y'all about the Philippines having human-sized bats? Yeah, this was what I was talking about pic.twitter.com/nTVIMzidbC
— Alex (@AlexJoestar622) June 24, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР