Когато получа снимка на нечий пенис изпитват отвращение и учудване,

...
Когато получа снимка на нечий пенис изпитват отвращение и учудване,
Коментари Харесай

Защо мъжете изпращат снимки на пениса си?

" Когато получа фотография на нечий пенис изпитват омерзение и удивление ", споделя Клементина. Веднъж дотам се вбесих, че запратих телефона в стената.
Най-удивителното е, че доста мъже са уверени, че изпращането на фотография на пениса (бел. ред. явлението се нарича dickpick от англ. - буквално " фотография на пениса " )им подсъзнателно възбужда получателката, която не е дала единодушие за това, сочи изследване на научно проучване по тематиката, написа Le Figaro. Ако оставим на страна обмяната на фотоси по взаимно единодушие по време на еротични игри, то първо би трябвало да се помни, че нежеланото изпращане на фотоси от този тип във Франция е неразрешена от закона.
Нежелателните фотоси на пениса може да бъдат отнесени към сферата на половото принуждение , разяснява Флора Осуалд от университета в Пенсилвания и нейните канадски сътрудници психолози от университета в Британска Колумбия, за сп. The Journal of Sex Research.
Учените анализирали отговорите на 1087 мъже, подбрани измежду студентите, в обществените мрежи и посредством системата на онлайн анкета, с цел да се опитат да схванат какво е основанието за сходен тип експанзия.
Половината от интервюираните признали, че те към този момент са изпращали фотография на члена си без единодушието на получателката. Оригиналността на проучването в това да бъдат интервюирани мъже на възраст сред 16 и 75 година (средно 30-33 години) да отговорят на въпросите на анкета и да се оцени дали имат признаци на сексизъм или егоизъм. Не е учудващо, че мъжете, които изпращат нежеланите фотоси има по-ярко изразени сексистки и нарцистични качества.
Най-поразителен е описът с претекстовете на агресорите (всеки интервюиран е имал опция да избере няколко отговора). Преди всичко това е вярата, че по този метод може да се съблазни жена! Една трета от интервюирани е направила това с вярата, че дамата ще изиска да прави секс, половината - с вярата да получи в отговор сходна фотография.
Всеки втори спедитор на фотография на пениса си го прави, с цел да " възбуди получатела " или да " изрази половото си увлечение към някого. " Всеки пети агресор счита, че " това е естествен метод за кокетничене " или че при изпращането на задоволителен брой фотоси в последна сметка някой ще реагира позитивно. "
" Всеки четвърти прави това, тъй като " се гордее с външния тип на члена си и желае да показа това с другите " или тъй като " изпращането на фотография на члена му го възбужда. " Всеки десети прави това, тъй като " не е убеден в това по какъв начин наподобява пениса му и се надява някой да реагира позитивно и да увеличи самочувствието му. "
На някои изпращачи на такива фотоси (7%) " им харесва концепцията да ядосат някого, с който са в спор " или се любуват на чувството от властта от това, че карат някоя жена да гледат пениса му без нейно единодушие ", а 5% " не харесват феминизма и изпращането на фотография на половия им член е метод да санкционират тези дами , които се пробват да изземат властта от мъжете ".
Какво тъкмо да създадат тези, които са получили подобен тип фотография? Да не изтриват фотографията и да отидат в полицейското ръководство, поучава юрист Емануел Пиерра, създател на книгата " Секс и закон " (издателство La Musardine, 2019). Той припомня, че във Франция това е нелегално. Това може да се квалифицира по три метода: като разпространяване на известие с нецензурен темперамент, сексуален  ексхибиционизъм и кибер-тормоз.
Превод: Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР