Когато полицията тръгнала по следите му, избягалият затворник Борис Иванов

...
Когато полицията тръгнала по следите му, избягалият затворник Борис Иванов
Коментари Харесай

Полицейски изстрели във въздуха отказали Борис Иванов да взема заложник

Когато полицията тръгнала по следите му, избягалият пандизчия Борис Иванов е опитал да вземе жена за пленник в Летница, само че бързата реакция на антимафиотите предотвратила спешна обстановка. Това оповестиха на брифинг силовият министър Валентин Радев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Полицаите стреляли във въздуха, като по-късно при задържането си беглецът не е оказвал опозиция. Очаква се да му бъде повдигнато обвиняване и за опит за похищение.
Хванаха беглеца от Ловешкия затвор Борис Иванов стигнал до гарата в Летница
„ Сутринта получихме изострен сигнал от гражданин на град Летница, че е забелязал въпросното лице в необитаема къща, неотложно са ориентирани повече сили към мястото. Случаят се е развил извънредно динамично. Лицето е направило опит, дори е осъществило похищение на една стара жена, като е имало за цел да я употребява като застраховка против чиновниците на МВР”, изясни Маринов.

По думите му след изстрелите Иванов е побегнал, само че чиновниците на СОБТ са го хванали.

На собствен ред министър Радев размаха пръст на критиците на Министерство на вътрешните работи: „ Бяхме подложени на критика в медиите някъде, сили, вертолети сме употребявали. Така вършим. Каквото реши професионалното управление, това прилагаме, само че виждате, че има резултат. Много е значимо да подчертая, че тези приказки, които чувах непрекъснато демотивират състава”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР