Когато поканиш на танц ДПС, не ти си човекът, който

...
Когато поканиш на танц ДПС, не ти си човекът, който
Коментари Харесай

Мая Манолова: Участниците в „ДАНСwithme” ПП-ДБ поканиха на танц Пеевски



Когато поканиш на танц Движение за права и свободи, не ти си индивидът, който ще реши по кое време този танц да завърши. Това съобщи ръководителят на Изправи се България Мая Манолова в ефира на Euronews.

Според нея новината от последната седмица е не просто, че Движение за права и свободи и Делян Пеевски са формален участник в сглобката и че с гласовете си ще вземат участие в така наречен конституционна „ промяна “, само че и че ще вземат участие в избора на регулатори и при промяната на управленията на службите. Това по нейни думи значи, че Движение за права и свободи ще имат и свои представители там, както те самите потвърдиха.

„ Казано с други думи, регулаторите като КЕВР, КЗП, Комисия за защита на конкуренцията, които съществуват, с цел да ни пазят от политическата и икономическата власт, от олигарсите, от корпорациите, на процедура ще бъдат предадени назад в техни ръце. Четирите обединения, които вземат участие в ръководството ще си ги разделят, т.е. жителите остават без отбрана и Движение за права и свободи става формален сътрудник “, добави Манолова.
По думи на водача на ИБГ това е доказателство какъв брой добър екип ще бъдат Пеевски и Денков макар репликите, които разменяха между тях последната седмица като „ това момченце “.
„ Те ще си ръководят, ще си управляват, ще си избират членове в регулаторите, във Висш съдебен съвет и всички смешки, закачки, обиди и нападки към този момент са забравени “, продължи Манолова.
Тя добави, че ПП-ДБ, които вършиха акция с анти-Борисов, анти-Пеевски и анти-Гешев говорене, са предали и продали своите гласоподаватели.
„ Участниците в „ ДАНСwithme” ПП-ДБ на процедура поканиха на танц Пеевски. Ако мога да преразказвам един израз на политическия анализатор Иван Кръстев „ когато поканиш на танц в тази ситуация Движение за права и свободи, не ти си индивидът, който ще реши по кое време този танц да свърши. “
За мен е по-страшно, че тези, които бяха борци против корупцията и политическото преодоляване на правосъдната система, ПП-ДБ, които направиха акция с анти-Борисов, анти-Пеевски и анти-Гешев говорене, предадоха и продадоха своите гласоподаватели.
„ Участниците в „ ДАНСwithme” ПП-ДБ на процедура поканиха на танц Пеевски. Ако мога да преразказвам един израз на политическия анализатор Иван Кръстев: когато поканиш на танц в тази ситуация Движение за права и свободи, не ти си индивидът, който ще реши по кое време този танц да завърши. Според мен ПП-ДБ към този момент нямат потребни ходове “ съобщи ръководителят на Изправи се България.
Според нея, макар че сглобката скърца, тя елементарно може да бъде смазана, откакто разпредели някой различен милион, удовлетвори се някой различен стопански интерес или се създадат назначения на участниците в нея.
„ От тези последни изказвания последната седмица стана ясно, че в действителност тази (не)коалиция не е в името на добруването на българските жители, а на субектите, които вземат участие в нея – всичко е за власт и за пари “ сподели Манолова.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР