Когато погледнете тази снимка, едва ли ще се усъмните, че

...
Когато погледнете тази снимка, едва ли ще се усъмните, че
Коментари Харесай

Какво на тази снимка е истинско?

Когато погледнете тази фотография, надали ще се усъмните, че всички предмети на масата са същински. И даже да знаете, че пред вас е оптична заблуда, надали без съмнение можете да отличите действителността от измамата.

Художникът илюзионист, прочут в мрежата като Brusspup, разгласява в своя канал в YouTube видеа с сходни трикове, които събират милиони гледания. За разлика от доста фокусници обаче, които пазят своите похвати в огромна загадка, той драговолно изяснява технологията на артистичната машинация и въодушевява феновете да опитат независимо.

На видеото, което ще видите по-долу, камерата демонстрира от близко всички групи предмети на масата. Можете да разгледате и най-малките елементи, играта на светлина и сянка, даже огледалното отражение…

…но няма да забележите никакви признаци за нещо неправилно, до момента в който не видите изображението под различен ъгъл. Хоп!Както излиза наяве, плоските изображения на предметите в действителност са изкривени и разтеглени. Но в избран ракурс те наподобяват обемни и действителни.

И несъмнено, ще разберете кой точно от всички тези предмети е същински.

Вижте цялото видео:

Впрочем някои илюзии, основани от този художник, заблуждават освен хората. Следващото видео ще ви убеди в това!

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР