Когато пазаруваме в аутлет, действително можем да спестим пари и

...
Когато пазаруваме в аутлет, действително можем да спестим пари и
Коментари Харесай

Как да пазаруваме успешно в аутлет

Когато пазарим в аутлет, фактически можем да спестим пари и да обогатим с качествени неща дрешника си.

Особено в случай че имаме стратегически проект за обиколката си. Другата прекаленост е да се озовем в аутлета без цел, да се залутаме в инцидентни магазини и, подведени от огромните отстъпки, най-после да изсипем солидна сума за напулно ненужни покупки.

Следвайте тези няколко съвета, в случай че желаете постоянно да пазарувате сполучливо в аутлети:

Направете си лист

Прегледайте нещата, които към този момент имате в дрешника си и маркирайте какво ви липсва. Аутлет шопингът съставлява сериозен психически капан поради преференциалните цени. Там сме склонни да не се замисляме много-много за това дали една дреха в действителност ни е нужна. Накрая обаче салдото по сметката ни споделя суровата истина, а точно, че сме оставили в магазините много пари, а не сме създали нищо значително за стила си.

 Как да пазарим сполучливо в аутлет

Най-добрите препоръки за извършване на покупки в Zara

Ако ви липсват хубави блейзъри, една-две поли, типичен деним, хубаво долни дрехи или каквото и да е друго, направете си лист и не си позволявайте да се отклонявате от него.

Друг добър съвет е да ревизирате какви рождени дни на другари (и на децата им) предстоят и да употребявате аутлет обиколката, с цел да купите дарове по-изгодно.

Каква е политиката на връщане

В доста магазини в аутлет центровете политиката на връщане не е като в другите молове. Ако в H&M или Zara можем да върнем каквото и да е в границите на един месец, в случай че сме запазили касовия бон и етикетите, то много от аутлетите имат друга политика. Например не е допустимо връщане, а само подмяна. Срокът също постоянно не е цялостен месец, а едвам седмица.

 Как да пазарим сполучливо в аутлет

Направете го като французойките с този фешън starter pack

Задължително попитайте по какъв начин и по кое време можете да върнете/ замените нещо, преди да го платите на касата. Ако имате каквито и да било съмнения дали тази покупка ви е потребна или задоволително преференциална, по-добре да сте пас.

Отидете заран

Най-доброто време за шопинг освен в аутлетите, само че и по принцип, е заран незабавно след отварянето на магазините. Вечерта освен се събират по-големи тълпи, само че и доста от нещата са свършили, а облеклата по доста от рафтовете и щендерите са разхвърляни или разбъркани и това затруднява извършването на покупки.

Затова нашата рекомендация е да проведете шопинг задачата си сутринта, щом магазините отворят.

 Как да пазарим сполучливо в аутлет

Евтините аксесоари, които наподобяват скъпо

Информирайте се за качеството

Някои марки местят към аутлетите стоките от постоянните магазини, незабавно щом изтече настоящия сезон. Това дава опция нещата да се купят на цени до 70% по-ниски, със същото качество.

Има обаче марки, които имат настрана производтсво особено за аутлет магазините си, като там облеклата и обувките са с по-ниско качество. Например Banana Republic – техните аутлет продукти са маркирани с три камъчета на етикета. Информирайте се авансово за това каква е политиката на марката, който сте си набелязали, и преценете дали инвестицията си коства.

10 комбинации с черен деним

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР