"Когато пътувахме за последния кръг до Милуол, той си пишеше

...
"Когато пътувахме за последния кръг до Милуол, той си пишеше
Коментари Харесай

Той си пише домашните в автобуса, но ще опита да шокира Тотнъм

"Когато пътувахме за последния кръг до Милуол, той си пишеше домашните в клубния рейс ".

Така мениджърът на Рочдейл Кейт Хил споделя за халфа на тима от Лига 1 - 16-годишния Даниел Адсхед, който в неделния следобяд може да излезе против Тотнъм в петия кръг на ФА Къп.

Роден през 2011, ученикът от Манчестър се трансформира в най-младия дебютант за тима си, на 16 години и 17 дни, по време на мача за трофея на EFL против Бъри на 19 септември Адсхед, към който има интерес от Арсенал и Челси, оказа помощ и на тима си да стигне до пети кръг на ФА Къп едвам за трети път в историята си. Той е толкоз млад, че законите за протекция на детето задължават той да се преоблича преди и след мач настрана от своите съотборници.

И без значение от резултата в неделния мач, в понеделник Даниел още веднъж ще бъде в учебно заведение "Райт Робинсън ", където да извършва своите отговорности.

"Не би трябвало да си ракетен инженер, с цел да знаеш, че Дан има ужасно бъдеще в играта ", показа Хил. "Хората не помнят, че той е единствено на 16. Той прогресира доста за човек, който към момента върви на учебно заведение. Игра против Милуол за ФА Къп, игра 64 минути против Донкастър в третия кръг и най-вероятно ще играе като запаса против Тотнъм. "

"Когато играе за първия тим изпуска няколко дни учебно заведение, само че когато пътувахме до Милуол той си пишеше домашните в рейса. Във футболния свят има доста акули. Отнасям се с Дан като че ли е мое дете. "

А в учебното заведение на гения също са доста щастливи със своя ученик. "Надяваме се Даниел да бъде още веднъж в учебно заведение в понеделник, стига да бъде в леглото в рационален час, а не да бъде на открито, празнувайки ", споделя шефът Мартин Хауърт. "Хубавото е, че Даниел желае да бъде в учебно заведение. Той обича да идва на учебно заведение и се любува на учебния живот. Той ще бъде или на терена, или на учебно заведение, тъй като е сполучлив и на двете места. "

Мачът сред Рочдейл и Тотнъм е от 18 часа и може да бъде гледан директно по DIEMA SPORT 2, PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР