Когато отвън пред парламента Пеевски протестира срещу това правителство, когато

...
Когато отвън пред парламента Пеевски протестира срещу това правителство, когато
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви: Правителство на задкулисието няма да подкрепим, няма да се пречупим

„ Когато извън пред Народното събрание Пеевски стачкува против това държавно управление, когато ГЕРБ ясно изявява предпочитание, че няма да има поддръжка, когато „ Възраждане “ с сделките с Митрофанова застават против нас, а по едно и също време с това площадът е цялостен с младежи, които споделят: „ Подкрепям те “, разбирате, че вотът на съмнение не е от огромно значение. Ако падне държавното управление мандатът идва при нас и ние още веднъж ще отправим покана към всеки, който желае да е част от едно болшинство на смяната. Ако не мине вотът – диалозите ще продължат. Единственото, което има значение е дали в идващите 10 дни ще убедим 121 депутата да застанат на наша страна. Те би трябвало да осъзнаят, че България е най-важна ". Това съобщи министър-председателят Кирил Петков пред БТВ директно преди гласуването на вота на съмнение.

„ В момента има няколко индивида, които се чудят дали да ни поддържат. Надявам се, че в идващите няколко дни те ще имат време да осмислят историческата си тежест да не хвърлят страната в серпантина от избори и рецесии “, разкри той.

„ В момента има няколко индивида в Има Такъв Народ, които се чудят. Тяхното чудене е сред преданост към партията си и голямата отговорност, която осъзнават, че имат. Те имат един голям конфликт- Надявам се, че в идващите няколко дни ще имат време да осмислят историческата си тежест “, сподели Петков. 

„ Има хора и в другите партии, които сега осъзнават какъв брой тежка рецесия може да пристигна в случай че това държавно управление падне. Те не схващат своите водачи в този миг “, сподели Петков.

Лидерът на „ Продължаваме промяната “ не изключи да има диалози с депутати от други партии, само че при изискване.

Премиерът бе безапелационен, че не би разговарял с Ахмед Доган, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Костадин Костадинов, Слави Трифонов и Тошко Йорданов. Той остава отворен към депутатите, които имат вяра в идеята на смяната.

„ Правителство на задкулисието няма да подкрепим, няма да се пречупим. По-добре да отидем на избори “, отсече Петков.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР