Когато отиват в планината, на много хора им минава през

...
Когато отиват в планината, на много хора им минава през
Коментари Харесай

Може ли човек да победи мечка

Когато отиват в планината, на доста хора им минава през мозъка какво ли би станало, в случай че срещнат мечка. Ние персонално в никакъв случай не сме имали тази " чест ", само че сме гледали доста излъчвания, които ни дават препоръки.
 Беър Грилс, Netflix, You vs. Wild и по какъв начин ще можем да решаваме ориста му в ново предаване
Ще можем да решаваме ориста на Беър Грилс

Netflix не стопира да ни изненадва

Със сигурност не би трябвало да се опитваме да надбягаме мечката, тъй като това просто няма по какъв начин да се случи. Катеренето по дървета също не е алтернатива, което изчерпва разновидностите до това да се създадем на умрели и да разчитаме, че животното не е доста гладно.

Едва ли на някой му е хрумвало да се бие с мечка, а предаването Man Vs. Bear има за цел да ни покаже за какво и не трябва да обмисляме сходни неща.

Риалити предаването ще даде късмет на хора на възраст сред 23 и 63 години с най-различни специалности (бодигарди, пожарникари, бодибилдъри, танцьори) да тестват силата и шанса си против... мечка.

Предаването започва на 4 декември, а от горното видео знаем и на процедура какво да чакаме. В съответния случаи 43-годишен ММА войник има задачата да устои колкото се може повече на дърпанията на мечката. Е, крайният излаз е повече от предвидим.

Мечката обаче не е по никакъв начин инцидентна. Тя е На 19 години и тежи над 630 кг и към този момент сме я гледали по малкия екран. Според Entertainment Weekly, точно това е мечката, против която Бриен се изправи в трети сезон на Game of Thrones.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР