Когато отидох да взема от детската градина, ме заведоха в

...
Когато отидох да взема от детската градина, ме заведоха в
Коментари Харесай

От забавачката в Панагюрище скрили за инцидента с малкия Кристиян, учителката отрича да го е била

Когато отидох да взема от детската градина, ме заведоха в другата стая, с цел да ми кажат, че детето е хапано. Батко го захапал и имал синина. В първия миг не видях добре, че е наследник. След като го видях на открито, се върнах назад вътре, с цел да запитвам от какво са тези синини. Това описа Красимир Налбантов, дядо на 2-годишният Кристиян, който бе пребит в детска градина в Панагюрище. Както БЛИЦ заяви , фотоси с посиненото момченце шокираха обществената мрежа. Навръх 6 септември потресеният татко сигнализира за принуждение над детето му в детска градина. Действието се развива в детска градина „ Пролет” в Панагюрище. Дядото на момченцето отишъл да го прибере и видял синини по лицето му, а детето било неспокойно и плачело.



По думите на Красимир Налбантов, от забавачката не са съобщили незабавно за случая, който е станал в 11 часа.

„ Мислим, че това е побой. Детето сподели, че е бито от госпожа Павлина Ерова, че са му дърпани ушите”, безапелационни са околните на дребното момченце.

В изваденото здравно написа, че момченцето е насинено в региона на лявата и дясната буза.



Версията на набедената учителка обаче е друга. „ Изобщо не съм удряла детето. То е за втори ден на детска градина. Не съм го докосвала. В този ден имах две нови деца. Детето игра с две нови деца – прегръщаха се, щипаха се. Детето е беличко и малко да го натиснеш, остава синина.



Когато го видях на обед, едната му буза беше леко зачервена, взех решение, че има температура. Прецених, че казусът не е незабавен и по тази причина не се обадих”, изложи своята версия госпожа Ерова пред Нова телевизия.

От детската градина настояват още, че след случая дядото е нападнал учителката. Започнал да заплашва, че ще я убие и й блъснал два шамара.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР