Когато отидем на почивка, основната ни идея е да се

...
Когато отидем на почивка, основната ни идея е да се
Коментари Харесай

Вана с шампанско, обяд със сумисти и най-необичайните екстри, които се предлагат в хотели

Когато отидем на отмора, главната ни концепция е да се разтоварим от напрежението и да се поглезим. За някои хора това не се свежда до закуска на шведска маса, румсървис или прилагане на СПА центъра на хотела.

Когато има търсене - има и предложение. И по този начин стигаме до този лист на 10 от най-необичайните (и много скъпи) екстри, предлагани от хотели по света.

Вана с шампанско

Точно като по филмите, да. Но в действителния живот цената й е съвсем 9000 евро. Какви са изгодите от сходна глезотия, можем единствено да гадаем. Но в случай че имаме един свободни пари, с които умерено можем да си купим автомобил, в хотел Il Salviatino във Флоренция незабавно ще ни поглезят с бълбукаща вана с висококачествено шампанско по наш избор.

А до момента в който се къпем в газираната алкохолна напитка, ще можем и да я опитаме, тъй като като бонус към ваната е една бутилка плюс няколко свещи, с цел да бъде романтиката цялостна.

Обяд със сумо бойци

Това пък за какво?! И ние това се питаме, само че в случай че търсим сходно прекарване по една или друга причина, в The Palace Hotel Tokyo са подготвени да ни го обезпечат. Срещу съответната сума, несъмнено.

За туристите, които желаят да се срещнат по-отблизо с това обичайно японско бойно изкуство, хотелът предлага специфичен пакет. В него се включва разходка в залата за срещи, пропуща за мач и обяд с някои от сумистите.

Има и гид, който е много във вътрешността в сумото, тъй че можем да му задаваме всевъзможен въпроси. С включени две нощувки, закуски и превоз, пакетът " Sensationally Sumo " е на цена от 5900 евро.

Сапунен консиерж

В множеството хотели се задоволяваме с дребните сапунчета, които се зареждат на конвейер по стаите. Но първокласният хотел Viceroy Riviera Maya в Мексико трансформира разпоредбите на играта.

Гостите, настанени в обособени вили, могат да избират сред голям брой натурални сапуни. Те се доставят до врата им от специфичен чиновник, който ги съветва, а след изработен избор, изрязва парче от сапуна, с цел да може да влезе в приложимост.

Като животните

Ако детското у нас е към момента живо, можем да го пуснем на воля в калифорнийския хотел Erwin. Един от пакетите, които предлага, включва избор сред над 20 модела гащеризони с лика на разнообразни животни.

В стаите пък има обезпечени апарати за моменти фотоси, с които да запечатаме щурите моменти, в които сме се преобразили на еднорог или граблив тигър. За всички над 21 години има и
бонус - бутилка ликьор. Цената варира спор сезона, само че е към 400 $ на нощ.

Уроци по укулеле

Ако инцидентно (или не съвсем) се озовем в първокласния Four Seasons Resort Hualalai в Хавай и се чудим какво да вършим, можем да се възползваме от предлаганите уроци по укулеле. Традиционният локален инструмент, който е умалена версия на китара, ще засвири под пръстите на на брега на океана.

Направи си самичък...заря

Гостите на комплекса Las Ventanas al Paraiso Rosewood в Мексико може да заплащат по над 30 хиляди $ на вечер за най-луксозното имение, само че могат да си създадат заря по поръчка, написа Daily Mail.

Хотелът предлага опцията да си изберем посредством особено приложение за смарт телефон цвета, продължителността и другите резултати на фойерверките. А по-късно остава единствено да се насладим на гледката. И да си платим сметката, несъмнено. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР