Когато оставим някой човек в миналото си, трябва да знаем,

...
Когато оставим някой човек в миналото си, трябва да знаем,
Коментари Харесай

6 знака, че бившата ти любов все още те обича

Когато оставим някой човек в предишното си, би трябвало да знаем, че преходът при него може да не е станал толкоз бързо, колкото при нас и той към момента да има усеща. Кои са знаците, че някогашната ти обич към момента те обича? Научете в този момент:
1. Не те е премахнал от обществените мрежи
 3-те зодии, които са любящи и почтени сътрудници 3-те зодии, които са любящи и почтени сътрудници
В любовта всеки желае да има до себе си сътрудник, който е добър, почтен и дава всичко от себе си за връзката, в която се намира. Много м...
Знаем, че това звучи хлапашки, само че в днешно време, когато целият ни живот е на показ в персоналния ни профил в обществените мрежи, не трябва да изключваме тази опция. Когато някогашната ти обич към момента има достъп до профила ти, доста е евентуално да следи по какъв начин се развива живота ти и имаш ли нов сътрудник до теб.
2. Разпитва общите ви другари за теб
Винаги има най-малко един угодлив другар, който да ти показа, че някогашната ти обич е разпитвала за теб. Обикновено този „ разпит “ е много затулен, само че постоянно има нещо, което издава другия какъв брой доста желае да знае по какъв начин си, излизаш ли с някой и дали си не запомнил връзката ви.
3. Все още няма нова връзка
Когато човек е обича същински, няма очи за други. Ако сте разграничени към този момент няколко месеца и някогашната ти обич към момента няма нова връзка, с която да се похвали на всички, може би има още усеща към вас, които му пречат да продължи напред.
 Какво се случва, в случай че не вършим секс 1 година? Какво се случва, в случай че не вършим секс 1 година?
На този въпрос може да ни отговори Рийма Зейман - писателка, актриса и наставник, която взема решение да види какво ще се случи, в случай че съблюдава една...
4. Пише ти късно вечер
Знаем, че вечерите са това време в деня, в което човек потъва в размишления, става по-уязвим е подготвен да направи всичко, с цел да върне остарялата си обич. Ако някогашният ти сътрудник има навика да ти написа вечер, просто с цел да пита по какъв начин си, евентуално доста му липсвате и не съумява да ви превъзмогне.
5. Постоянно разгласява всякакви цитати
... цитати, песни, статуси с намек за вашите предходни връзки. Някои хора просто не могат да сдържат страстите си и да прикриват това, което усещат. Те имат потребността да го демонстрират в обществените мрежи, надявайки се другият да откликне и да се замисли дали връзката им няма да има продължение.
6. Често се срещате „ инцидентно “
 7-те най-често срещани неистини във всяка връзка 7-те най-често срещани неистини във всяка връзка
Няма по какъв начин да споделяме истината в безусловно всяка обстановка, в която се намираме. Има неща, за които е по-добре да излъжем, с цел да не нарани...
Бившият ти сътрудник добре знае на кои места обичаш да вървиш и къде може да те откри в петък вечер. Затова, в случай че постоянно срещаш някогашния си на сякаш инцидентни места, можеш да разтълкуваш това като предпочитание да се сближите и да се опитате да поправите взаимоотношенията си.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР