Когато организираме почивката си, има толкова оферти, че обикновено сме

...
Когато организираме почивката си, има толкова оферти, че обикновено сме
Коментари Харесай

В кои държави ол инклузивът е изгоден и в кои не?

Когато организираме почивката си, има толкоз предложения, че нормално сме доста комплицирани. Трудно е да решим коя оферта е най-практична и преференциална, изключително в случай че ще посещаваме дадена страна за първи път. Някои страни са доста другарски настроени към туристите, до момента в който други са напряко рискови. Обикновено не сме сигурни дали да изберем ол инклузив оферта или не. Заради това, ще разгледаме по какъв начин стоят нещата с ол инклузива в другите страни, с цел да можете да прецените дали си коства или не. Да започваме...

1. Малдиви

Храна: 3 хранения дневно в ресторант и по-малки неща за ядене в бара денем. Освен това има опция за посещаване на а-ла-карт заведения за хранене - те се намират отвън хотела и ястията би трябвало да бъдат авансово поръчани. Храната е вкусна и безвредна и има богат подбор от алкохолни и безалкохолни питиета, които са скъпи, в случай че ги поръчвате свободно, без да имате ол инклизив пакет.

Други улеснения: има разнородни благоприятни условия за развлечения, които чакат посетителите на Малдивите. Забавлението и оптималният комфорт ще бъдат с вас през цялото пътешестване. Повечето хотели оферират персонален пикап и трансфер от летището до хотела и назад. На самия остров пакетът предлага разнообразни разходки с лодка, уроци по гмуркане, разнообразни водни спортове, фитнес, голям бар, лов на риба и музикално развлечение вечер.

Какво липсва: това е сложен въпрос. Малдивските " ол инклузив " пакети вършат всичко допустимо, с цел да задоволят посетителите.

Трябва ли да изберете ол инклузив? Да, в случай че желаете оптимално да си починете, както и в случай че консумирате алкохол. Ако напитките, алкохолът и развлеченията не са значими, можете да изберете различен пакет, в който са включени единствено закуска и вечеря.

2. Египет

Храна: 3 хранения дневно, безвъзмезден безграничен сладолед, безвъзмезден локален алкохол.

Други улеснения: хотелите в Египет са известни със своите развлекателни стратегии, празненства и развлечения за деца. Също по този начин пакетът " ол инклузив " предлага безвъзмездни шезлонги на плажа, а от време на време те включват и разтривки, спа и фитнес зали.

Какво липсва: минибарът в хотелската стая не е безвъзмезден. Също по този начин против възнаграждение има варианти като пералня.

Трябва ли да изберете ол инклузив? Да. Препоръчително е да не напускате хотела в Египет. Ето за какво хотелите вършат всичко допустимо, с цел да дават на посетителите всичко, от което се нуждаят - храна, занимания и комфорт.

3. Обединени арабски емирства

Храна: Пакетът ол инклузив в Обединените арабски емирства значи най-високото равнище на комфорт и почитание. Всичко ще наподобява първокласно, красиво и храната ще бъде вкусна. Арабското обслужване постоянно е на високо равнище, само че има едно " само че ". Първо, ще би трябвало да плащате за деликатеси като омар. На второ място, количеството алкохол е лимитирано. Ако сервитьорът забележи, че клиентът е пийнал, той ще спре да му сервира алкохол.

Други улеснения: някои хотели оферират лодка, колела и каяк в пакета " ол инклузив ". Но ще би трябвало да платите за шезлонги, в случай че вашият хотел не е на брега.

Какво липсва: аниматори, празненства и развлечения за деца.

Трябва ли да изберете ол инклузив? Да. Ще бъде по-евтино и по-комфортно, в сравнение с да плащате за всяко нещо. Дубай е изключение - там е по-добре да изберете оферта единствено със закуска и вечеря да вземем за пример, тъй като има доста забавни и евтини заведения.

4. Турция

Храна: Повечето хотели в Турция оферират шведска маса и 24-часов румсървис. Местният алкохол също ще бъде безвъзмезден, само че ще би трябвало да плащате за вносния.

Други улеснения: хотелите в Турция оферират съвсем всичко, за което можете да се сетите. Дори и 3-звездните хотели имат огромно многообразие от развлечения както за деца, по този начин и за възрастни, които включват: фитнес, басейни, празненства, състезания за възрастни, детски занимания и шоута в питейните заведения и в заведенията за хранене. 4 и 5-звездните хотели също имат аквапаркове.

Какво липсва: този пакет не включва самостоятелни неща като разтривки, спа процедури и други. За шезлонгите и чадърите на плажа се заплаща спомагателна такса.

Трябва ли да изберете ол инклузив? Да. " Ол инклузив " в последна сметка се оказва доста по-евтин вид. Можете да бъдете сигурни, че всичко е вкусно, хубаво и забавно.

5. Гърция

Храна: множеството хотели в Гърция отглеждат лични зеленчуци и плодове, които употребяват в заведенията за хранене си. Ето за какво посетителите ще получат най-хубавото от обичайна гръцка кухня с най-пресните артикули. Бюфетът не постоянно е разполагаем - нормално оферират 3-4 избора за всяко хранене, броят на чиниите е симетричен на броя звезди на хотела. Гостите на елитните хотели могат в допълнение да употребяват безвъзмездна вечеря в локален ресторант отвън хотела.

Други улеснения: доста хотели оферират музикални и развлекателни стратегии през почивните дни. Също по този начин доста постоянно гръцките хотели оферират безвъзмездни прехвърляния от летището до хотела и назад.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР