Когато очаквате бебе, първото нещо, което мислите за купуването, е

...
Когато очаквате бебе, първото нещо, което мислите за купуването, е
Коментари Харесай

Съвети при избора на детско креватче

Когато очаквате бебе, първото нещо, което мислите за пазаруването, е детското креватче. Но с толкоз доста варианти за бебешки креватчета, по какъв начин да изберете най-подходящото от тях?

Кое е най-безопасното креватче? Колко е значима цената? Независимо дали оглеждате разнообразни модели за детско креватче или просто търсите информация за това какво е налично на пазара, ние ще ви помогнем да намерите това, от което се нуждаете. Ето някои потребни съвета, които могат да ви направляват при избора на безвредно креватче за вашето дете.

Децата прекарват огромна част от първите 2-3 години от живота си в креватчето. Това е може би една от най-важните мебели, които ще купите като родител, тъй че се уверете, че сте създали най-хубавия избор, подобаващ за вашите потребности и вашето мъниче.

Преди да помислите за цветовете и трендовете при детските креватчета, би трябвало да обърнете внимание на детайлите, които имат значение за здравето на вашето бебе, като да вземем за пример типа и материала на креватчето.

Основният аршин, по който се разделят , е материалът, от който са направени. Те могат да бъдат направени от дърво или текстил. На собствен ред, детските креватчета могат да бъдат общоприети (правоъгълни и несгъващи се), многофункционални (могат да се преобразуват в други мебели, адаптирайки се към възрастта на детето) или кръгли (със единствено една сгъваема част).

 iStock/ Getty images/ Freepik

Дървените детски креватчета са постоянни, устойчиви и издръжливи. Обикновено са направени или напълно от борова или букова дървесина, или са съединено от дървени плоскости. Предлагат се в 2 общоприети размери. Те могат да се употребяват до 3- или 7-годишна възраст според от техния размер, а точно 120/60 см или 140/70 см.

Другият тип детски креватчета е изработен от синтетичен текстил. Недостатъкът им е, че те са предопределени за спорадична приложимост и в кратковременен проект. Обикновено, те са направени с пластмасова или железна опора и могат елементарно да бъдат сгъвани и разгъвани назад.

Цените на детските креватчета, без значение дали са от дърво, метал или текстил, се разграничават съгласно модела. Въпреки това, най-важният аршин, за който би трябвало да се мисли, е сигурността.

 iStock/ Getty images/ Freepik

Инвестирането в ново детско креватче, което дава отговор на стандартите, ще ви донесе в допълнение успокоение, знаейки, че детето ви е в сигурност в креватчето си. Изберете мултифункционално креватче от устойчив материал, което можете да употребявате за по-дълго време от нормалното, и се уверете, че разполагане с подобаващите аксесоари за него, с цел да си улесните живота.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР