Когато нямам ангажименти прекарвам целия ден по пижамаНе се страхувам

...
Когато нямам ангажименти прекарвам целия ден по пижамаНе се страхувам
Коментари Харесай

Александра Дадарио: Станах жена в холивудския хаос

Когато нямам задължения извозвам целия ден по пижама


Не се опасявам от неуспеха, не се тревожа да стъпя изкривено. Гледам на себе си като на композиция от рискова убеденост и рискова неустановеност


В профила си в „ Инстаграм “ пущам главно фотоси на домашния си любим. В „ Туитър ” също обявявам информация най-много за кучето. В момента то е едно от най-интересните неща в живота ми

 18_1  18_2  18_alexandra  18_dadario  18_dadario1  19_1  19_alex
Младата и великолепно изглеждаща нюйоркска антилопа Александра Дадарио съумя да зрелищно да нахлуе в елита на Холивуд. Тя произлиза от богат и фаворизиран жанр от горните съсловия на американското общество. Бащата на Дадарио е процъфтяващ юрист, само че тя постоянно е била привлечена от киното и телевицията, и от дребна култивира своите артистични желания.

След роля в тийнфентъзи епоса „ Пърси Джаксън ” тя се трансформира в фаворитка на младежите, а през днешния ден е достоверна еротична икона за милиони фенове, които са очаровани от нейните качествени биологични черти. Според някои коментатори тя има най-качествените гърди в Холивуд, че и оттатък. Още в юношеските си години Александра взема решение да загърби образованието и да се концентрира в шоубизнеса. Тя мечтае за кариера в шоубизнеса и скоро съумява да материализира своя идеал.

Снима се в редица тийнпоредици за малкия екран, а преди няколко години концентрира вниманието върху себе си с присъединяване в елитната драма от жанра на южняшката готика „ Зловеща фамилна история ”. Оттук стартира нейният по-сериозен опит да се наложи. След присъединяване на Александра в извънредно сполучливия първи сезон на „ Истински детектив “ предложенията към нея се усилват прогресивно. Тя резервира своя имидж на плажно зайче и с роля в игралния филм, основан на иконичния сериал от 90-те „ Спасители на плажа ”. Днес тя е извънредно заета, а до края на 2019-а ще излязат още най-малко пет заглавия с нейно присъединяване.

– Александра, какво е да си измежду най-големите модерни секс-символи на международния шоубизнес?
– Известността е сюрреалистично прекарване за мен и още не съм сигурна, че мога да рационализирам процеса и всичко, което ми се случва. Но не мисля, че съм чак толкоз известна и обсъждана. Приятно е да те харесват, само че всички сходни подбори и ранглисти не трябва да се взимат прекомерно насериозно. Аз занапред надупчвам в тази промишленост. Спомням си, че когато се снимах в “Пърси Джаксън ” доста хора ми споделяха, че ще стана супер известна и няма да мога да се разхождам умерено по улицата. Това не се случи, само че сигурно повлия позитивно на моята кариера. Аз обаче въобще не се одобрявам за звезда и повеждам естествен живот. Когато нямам задължения извозвам целия ден по пижама. Много съм “кежуъл ” и нямам свръх искания. Дори кучето разхождам в парка по пижама. В профила си в “Инстаграм ” пущам главно негови фотоси. В “Туитър ” също обявявам информация най-много за кучето. В момента то е едно от най-интересните неща в живота ми. Всичките ми майчински инстинкти са насочени към него.Обичам това животно. А цялата тази работа със славата ще я забележим. Адаптирам се. Като пораствах нямах чувството, че съм интелигентна или мощна. Но с годините съумях да открия вътрешната си мощ и съм удовлетворена от това.

– Разкажете малко повече за работата си по първи сезон на “Истински детектив ”, който стана един най-успешните телевизионни артикули в историята и към този момент се счита за съвременна класика?
– „ Истински детектив ” промени моята кариера. Това беше преломен миг за мен, а и за малкия екран. Невероятно професионално изработен артикул, напоен с ентусиазъм и артистична храброст. Да играя с Уди Харелсън и Матю Макконъхи беше невероятна привилегия. Снимачният развой бе като университет за кино в моите очи. Толкова доста научих. “Истински детектив ” е сериозна драма с доста психологизъм, само че има и хорър нотки. А аз имам опит с жанра и мощно отношение към него. Филмите на ужаса постоянно са имали мощен резултат върху мен. Особено когато са вкоренени в действителността. Тогава е най-страшно. Изпитах изключително възприятие, когато се снимах в римейка на хорър класиката “Тексаско кръвопролитие с моторна резачка ”. Цялата митология към истинския филм витаеше из снимачната площадка. Беше доста необичайно и забавно. Истината е, че аз се тревожа много елементарно.

– Каква е разликата сред работата в малкия екран и в киното?
– Телевизията минава през зрелищна и трагична промяна. Става по-сериозна, дълбока и насочена към старата, мислека аудитория. В момента в малкия екран имат опция да вършат огромни и дълги филми, които са невъзможни в кино промишлеността. Филми от по девет-десет часа. Такъв тъкмо е случая с “Истински детектив ”. Дълго, обширно, забавно и красиво разказана история. За мен е значимо да се възползвам от опциите, които ми дават и двете – киното и малкия екран. Мога да проучвам и построявам разнообразни облици и характери и да се топвам във вълнуващи истории.

– Как мина работата по игралния филм, въодушевен от сериала “Спасители на плажа ”?
– Такъв ваучър беше. Искахме да създадем радостен и своеволен филм. С екшън и голи подиуми, с комизъм и нецензурни детайли. И хората го оцениха. А да играя със Скалата беше сбъдната фантазия за мен.

– Какво мислите за драмите и процесите в Холивуд през последните години?
– Холивуд се трансформира – това е неизбежно. Дано да е за положително. Все повече гласове се чуват и доста престижи падат като домино. Време на трагична промяна. Аз съм в този свят от 16-годишна. Още когато се снимах в сериала “Всички мои деца ”. Станах жена в холивудския безпорядък. Не мисля, че съм пропуснала доста от същинския живот. Шоубизнесът ми даде доста и ме научи на доста неща.

– Страхувате ли се от неуспеха?
– Не. Не се опасявам от неуспеха, не се тревожа от това да стъпя изкривено. Мога да падам и да ставам. Винаги съм гледала на себе си като на композиция от рискова убеденост и рискова неустановеност.

– Кои са Вашите идоли в кино промишлеността?
– Обожавам Шарлийз Терон. Тя е съвършена. Изглежда толкоз мощна и грациозна. Тя има най-хубавата физика в киното. Каквото и да носи, го носи с такава убеденост. За наблюдаващите резултатът е съвсем вълшебен. Голяма почитателка съм и на Стив Мартин. Толкова ме е разсмивнал през годините.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР