Когато няма стабилност в държавата анархията е на една ръка

...
Когато няма стабилност в държавата анархията е на една ръка
Коментари Харесай

Психоложк: Когато няма стабилност в държавата анархията е на една ръка разстояние

" Когато няма непоклатимост в страната анархията е на една ръка разстояние ". Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " психоложката Лилия Стефанова след последните политически събития у нас.

" До обществото доближава едно терзание и безпокойствие какво ни чака, какво ще се случи от тук нататък, откакто явно не можем да достигнем до взаимни отстъпки. Когато няма непоклатимост в страната анархията е на една ръка разстояние. Доста ловко се употребяват разнообразни принадлежности за операция. Както на публичните настройки, по този начин и дейности, които да нарушават избрани механизми, или пък да пораждат други взаимоотношения. Със сигурност ще бъдем очевидци на нещо друго. Дали ще е по-добро или по-лошо, занапред ще станем очевидци. Доста пъти сме очевидци на престореност от страна на политиците. Често пъти ни се споделят доста хубави неща, само че в доста неприятна позиция на тялото - кръстосани крайници, ръце, гримаса, която е неуместна ", уточни тя.

" Много е значимо отвън професионалната роля каква е личността на индивида, какви са неговите полезности, какво е неговото образование, тъй като малко или доста това също накланя везните в опредена посока ", съобщи психоложката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР