Когато някой се опита да ви убеди, че от филмите

...
Когато някой се опита да ви убеди, че от филмите
Коментари Харесай

Нещата, които научихме от филмите

Когато някой се опита да ви убеди, че от филмите не може да се научи нищо, не му вярвайте. Може и то доста!

Всички приказват британски, без значение от къде идват. Дори извънземните от космоса лафят на езика на Шекспир, макар че в никакъв случай не са стъпвали на Земята.

Злодеите имат такива злобни физиономии, че би трябвало да бъдат пратени в ареста единствено поради външния си тип.

Ако във кино лентата има вторичен персонаж и мрачно мазе, в което не би трябвало да се влиза, то героят безусловно ще влезе там, с цел да зададе идиотския въпрос „ Кой е там? “ и да бъде халосан по главата.

Няма значение какъв брой врагове би трябвало да преборите, в случай че владеете бойни изкуства. Враговете ви търпеливо ще чакат, танцувайки в кръг, до момента в който не ги изпратите всички един по един в нокаут.

Малко и за креативните хора: всички писатели са богати, всички издателства са блестящи, всички художници имат огромни, добре осветени ателиета на последния етаж.

Вентилационната система на всяка постройка е най-хубавото скривалище. Никой не би се сетил да ви търси там и самоуверено може да се доберете от там до всяка точка на постройката.

Всички полицейски ръководства организират за своите чиновници специфични проби, позволяващи за всеки служител на реда да бъде селекциониран допустимо най-неподходящия сътрудник.

Преди да простреля основния воин, злодеят наложително няколко минути ще му „ чете конско “.

Колкото по-силно се ненавиждат един мъж и една жена при започване на кино лентата, толкоз по-силно ще се влюбят в края.

За да унищожите данните си от компютъра, е задоволително просто да застреляте монитора.

Близките родственици изобщо не се погаждат между тях или имат мимолетно подобие.

Хората вървят до тоалетна извънредно рядко. И съвсем всеки, който е решил да навести „ едното място “, единствено след няколко минути бива намиран мъртъв.

Без значение какъв брой мощно е развален галактически транспортен съд, неговата вътрешна гравитационна система в никакъв случай не е развалена.

Всички компютърни дискове работят на всички компютри, без значение от софтуера.

Тв новините по предписание предават известия, които персонално ви засягат сега, в който включите тв приемника.

Без значение какъв брой е размазана фотографията може да я увеличите и разгледате до най-малките елементи.

Ако специалист направи прогноза и не му имат вяра, тя ще се сбъдне тъкмо както е споделил той. Ако му имат вяра – няма да се случи нищо.

Повечето преносими компютри – задоволително мощни, с цел да прихванат ръководството на системите за връзка на всички враждебни извънземни цивилизации.

В кухните няма светлина, тъй че в случай че отидете в кухнята през нощта, то ще би трябвало да отворите хладилника и да го употребявате за светлина.

Всички кревати имат специфични одеала в L-образна форма, която покрива дамата до раменете, а мъжът до нея единствено от кръста нагоре.

Червилото не се изтрива в никакъв случай, даже в случай че се гмуркате.

Ако нещо излъчва радиация, то наложително свети в зелено.

Кашлицата нормално е признак на неизлечима болест.

Ако се движите по напълно прав път, просто би трябвало да се завъртите кормилото внезапно наляво–надясно на всеки няколко секунди.

Всяка брава може да бъде отворена за секунди с кредитна карта или кламер, в случай че обаче не е врата към горяща постройка, в която има дете.

Когато се разплащате с таксиджията, не поглеждайте в портфейла – вземете пари на инцидентен принцип и ги дайте. Винаги се оказва точна сума.

Всеки човек, който се разсънва от призрачен сън, става внезапно и стартира да диша тежко.

Намирайки се в къща с призраци, дамата наложително би трябвало да изследва непознатите шумове, облечена единствено по най-откровеното си долни дрехи.

Никога няма да имате проблем с паркирането пред постройката, която ви би трябвало.

Ако някой преживее детонация, наложително би трябвало да бъде питан „ Добре ли си? “

Новородените бебета са в положение да приказват, да седят изправени сами и да си държа главата изправена.

А един-единствен кибрит е задоволителен да освети стая с размера на стадион.

Ако някой ти каже по телефона: „ Бързо, включи тв приемника! “, то като го включиш, незабавно попадаш на нужния ти канал.

Да приземи аероплан може и дилетант, стига от диспечерската кула да му дават указания.

Филмовите герои в никакъв случай не пишат с неточности.

Търсенето в мрежата постоянно дава тъкмо това, което желаете, навръх първата страница.

Паролата за компютъра е постоянно тази, за която се сетите от третия път.

По време на всяко полицейско следствие е належащо най-малко един път да посетите стриптийз клуб.

Кучетата постоянно знаят кой е неприятният и лаят по него.

Ако ви нападне фанатик, би трябвало да с екачите на втория етаж и да се скриете в банята или в дрешника. Иначе той няма да ви откри.

Във филмите на ужасите съвсем постоянно остават живи мъж и жена, които буйно се целуват или вършат секс. Независимо от обстоятелството, че някой фанатик е накълцал всичките им другари.

Човекът, на който имате най-голямо доверие, е разузнавач или гадно копеле.

Вероятно ще оцелеете във всяка борба, пердах или война, в случай че покажете на някого фотография на приятелката ви, която ви чака вкъщи. Тогава сте загазили крепко.

Ако героят се сбие, ще излезе от багра с дребна драскотина в десния ъгъл на устата си. Той наложително ще избърше кръвта с опакото на ръката си и ще огледа неблагоприятно.

Сексът постоянно стартира с мисионерска и приключва с дамата от горната страна.

Всяко спортно събитие се печели от цялостните неудачници в последната секунда.

Ако спирачките на колата откажат, водачът в никакъв случай не изпозлва ръчната и не изключва мотора, а продължава да кара с гневна скорост из улиците на града.

Ако желаете да минете за немски офицер, не е наложително да говорите немски. Просто говорете на британски с немски акцент. Още повече, че когато са сами, немските бойци приказват между тях на британски.

Във всички бомби има вградени електронни сензори за време с огромни червени букви. Така постоянно ще знаете по кое време тъкмо ще се взривят.

И още за бомбите: всички бомби имат кабели в разнообразни цветове, с цел да може героят с лекост да дефинира кой кабел би трябвало да среже.

Динозаврите ядат единствено неприятни или нискоморални хора.

Кучетата живеят постоянно.

Всички неомъжени дами гледат котки.

Безработните умерено могат да си разрешат да наемат таванско помещение някъде в Ню Йорк.

Домакините постоянно подготвят за закуска яйца и корнфлейкс, без значение от обстоятелството, че съпрузите и децата нямат време да ги ядат.

Ако се окажете пострадал от тъпо неразбирателство, което бързо може да бъде позволено с нормално пояснение, за бога, не си отваряйте устата!

Началникът на полицията постоянно подозира своя най-известен детектив и му дава още единствено 48 часа.

Ако в къщата ви има чужд палач, елементарно може да го намерите. Просто се отпуснете и си вземете вана – даже по средата на следобеда – а по-късно се погледнете в огледалото. Тогава той ще се появи зад тила ви.

В Средновековието селяните са имали превъзходни зъби.

Гледайки през бинокъл, ще наблюдавате във формата на цифрата 8.

Ако ви стрелят немски бойци, би трябвало просто да се скриете в река или във вана. Немските патрони не могат да обхванат през водата.

Ако телефонната връзка прекъсне, може да бъде възобновена с удряне по слушалката и крясъци: „ Ало, ало? “

По време на следствие на ликвидиране, продължаващо няколко седмици, следователите нямат потребност да се приберат у дома да спят, ядат, избръснат или да се преоблекат.

Повечето хора пазят отрязъци от вестници, изключително в случаите, когато някой техен другар или непосредствен загине в случай с лодка при странни условия. ‘

По време на изключително прочувствени пояснения, вместо да се изправите лице в лице с индивида с който говорите, сте склонни да се обърнете към него с тил.

Във всички американски щати преподават единствено британски и американска история.

Даже лекият удар в главата е задоволителен да забравите всичко на света.

Ако избяга рисков нарушител,в покрайнината обезателно ще има стихия, която ще прекъсне телефоните и електрозахранването.

Звънецът постоянно прекъсва учителя на средата на изречението.

Винаги може да различите англичанина, той носи папийонка.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР