Когато някой има чувства към друг, това личи от километри,

...
Когато някой има чувства към друг, това личи от километри,
Коментари Харесай

Ако Той Прави Тези 7 Неща, Значи Ви Обича

Когато някой има усеща към различен, това проличава от километри, затова в случай че е противоположното проличава още повече. Има обаче една детайлност: Личи за хората, които са отвън връзката. Когато човек е влюбен е омаян до краен лимит и мъчно вижда това, което не е в негов интерес. Когато той ви обича:

1. Прави всичко допустимо за вас без непотребни оправдания. Като не става въпрос да умира за вас и да ви смъква звезда, а по-скоро за минимални, само че извънредно значими неща.

2. Обича да вижда усмивката ви и се стреми тя да е на лицето ви всекидневно. Прави изненадващи жестове, а диалозите, които водите по-често ви карат да се успокоявате и да сияете от благополучие, в сравнение с противоположното.

3. Винаги се радва като малко дете, когато ви види. Не става въпрос за лигавене и неприсъщи за естествен мъж дейности. Това се вижда в очите.

4. Може да ви успокои във всевъзможни обстановки. Той се интересува от това какво ви се е случило и е в положение да ви подаде ръка вместо да избегне натоварването.

5. Интересува се от това по какъв начин е минал денят ви. Не ви разпитва, само че няма нищо срещу, даже му е прелестно да му разкажете и да се радвате, смеете или ядосвате дружно.

6. Уважава родителите ти. Няма нищо срещу да стоите цяла вечер с тях, да участва на фамилни празници и не се тормози от това да поддържа връзка пълноценно с тях.

7. Не ви кара да спазвате диети, да се обличате нищожно или противоположното. Той просто ви харесва такава каквато сте.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР