Когато някога една млада дама попитала Коко Шанел кога трябва

...
Когато някога една млада дама попитала Коко Шанел кога трябва
Коментари Харесай

24 невероятни аромата, с които можете да изненадате любимите си хора

Когато в миналото една млада дама попитала Коко Шанел по кое време би трябвало за употребява парфюм, тя й отвърнала: „ Когато искаш да те целуват “. Отново именитата дизайнерка казвала, че парфюмът е невидимият, само че паметен фешън аксесоар, тъй като постоянно може да не помнят с каква чанта сме били, само че ароматът ще ни помогне да оставим следата, с която да бъдем запомнени.

Той е финалният щрих към всеки тоалет. И ако ние, девойките, постоянно го използваме като тайното си оръжие за съблазняване, то нееднократно сме и били в плен на някой мъжки мирис. Затова, в случай че още нямате концепция с какво да изненадате обичаните си хора за празниците, през днешния ден ви представяме една красива селекция от дамски и мъжки ухания, които ще откриете в дрогерии.

А там разнообразието от парфюми е необикновено – от аромати с подписа на Кристина Агилера, Elizabeth Arden и Antonio Banderas през невероятния Boucheron, с които можем да изненадаме най-хубавата си другарка, своята сестра, майка или вуйна, до уханията на Дейвид Бекъм и Karl Lagerfeld за обичания мъж, другар, брат или татко. Да, има най-малък риск да не улучим точния мирис, само че пък в случай че сме сигурни кой какво харесва, това би се трансформирало в необикновен подарък.

Освен това, в случай че сте уверени в избора си, даже няма потребност да ходите до магазина – парфюмът ще ви бъде доставен до дома, и то в границите на час. Достатъчно е да употребявате приложението, където към този момент можете да избирате от близо 2000 продукта от дрогерии, a услугата е налична освен в София, само че и в още 16 града в страната. Един извънредно комфортен вид за извършване на покупки в тези несигурни времена, когато прекарваме по-голяма част от времето си вкъщи и поръчваме всичко онлайн.

Не сме свършили с изненадите, тъй като, в случай че пазарувате в някой от магазините на  или посредством  до 16 декември, ще имате опция да спечелите един от 50-те часовника GARMIN VIVOACTIVE® 4S. Достатъчно е сметката ви да бъде над 30 лева, да регистрирате касовия си бон и да го пазите до тегленето на томболата. Още един подарък в никакъв случай не е непотребен, нали?

С поддръжката на

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР