Когато Новак Джокович остана последният представител на Голямата тройка в

...
Когато Новак Джокович остана последният представител на Голямата тройка в
Коментари Харесай

Джокович с първи думи след детронацията му

Когато Новак Джокович остана последният представител на Голямата тройка в Синсинати, мнозина бяха подготвени да се обзаложат, че международният №1 ще отбрани купата си. Имаше обаче един проблем – Даниил Медведев, написа Блиц.

Лидерът в класирането поведе със сет в полуфинала си против руснака, само че позволи поврат и напусна конкуренцията. Въпреки това обаче след дуела не бе отчаян от представянето си и отдаде заслуженото на съперника:

„ Мисля, че изиграх много силен мач. Може би имаше моменти, изключително в третия сет, когато бях продънен, в които можех да се оправя малко по-добре, само че когато против теб е състезател, който изпълнява втори сервис с по над 200 км/ч и не прави доста двойни неточности, рискува при всеки удар – просто би трябвало да му свалиш шапка и да го поздравиш. “

Рядко се случва Ноле да признае, че е нямал какво да направи, с цел да спре съперника си, само че точно това бе казусът против Медведев:

„ След 4-3 във втория сет той стартира да играе извънреден тенис. Нямаше какво повече да направя. Опитах да връщам сервиса му. Понякога успявах да го направя, само че няма по какъв начин да се подготвиш за нещо сходно – играч, който с такова неизменност извършва мощен втори сервис от 4-3 във втората част до края. Направи две двойни неточности от не знам какъв брой начални удари. “

„ Браво. Със сигурност има доста убеденост. Когато си толкоз убеден, можеш да си позволиш да изпълняваш сходни удари. Поздравлявам го. Заслужаваше да завоюва този мач. “

Световният №8 ще играе на третия си край в последните три седмици, като против Давид Гофен ще опита да завоюва първата си Мастърс купа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР