Тази игра е заредена: Как да гледате Ohio State Buckeyes срещу Notre Dame Fighting Irish

...
Когато номер 6 Ohio State на номер 9 Notre Dame
Коментари Харесай

Когато номер 6 Ohio State на номер 9 Notre Dame се изправи тази събота, Fighting Irish се изправят срещу един от най-добрите широки приемник и бягащи бек отбори в колежански футбол. Но Buckeyes не бива да предполагат победа, тъй като това намаление на победата с 21-10 за Buckeyes от миналия сезон обещава да бъде всичко друго, но не и за двете страни.

Очаквайте битка между двама от най-известните програми по колежански футбол по време на този натоварен график за седмица 4.

Свързани: Nike колежански обувки 2023: Пазарувайте любимите ни избраници

Как да гледате колежанския футбол на Охайо Щат срещу Нотр Дам NCAA игра

Мачът Buckeyes срещу Fighting Irish ще се играе събота, 23 септември, 19:30 ч. ET (16:30 ч. PT). Ще се излъчва по NBC, който е включен в повечето кабелни пакети. Ако нямате кабел, можете да предавате мача на живо на Peacock.

Гледайте мача Щат Охайо срещу Нотр Дам на Peacock

Peacock предлага на своите абонати достъп до предаване на живо на Футболни мачове на NCAA, които се излъчват по NBC, включително днешния мач и бъдещите мачове на колежански футбол на NCAA. Услугата за стрийминг предлага още много спортове на живо, включително футбол от Big Ten, футбол от Висшата лига и борба на WWE (включително предишни събития само за PPV, като Wrestlemania). Има и 80 000 часа записано съдържание за гледане, включително хитови филми и телевизионни сериали като „The Office“ и „Parks and Recreation“.

Абонаментът за Peacock струва $6 на месец. Предлага се годишен план за $60 на година. Можете да анулирате по всяко време.

Най-важни функции на Peacock:

Ако искате само да гледате тази игра, това е най-евтината ви опция. Ако искате да гледате поточно NFL игри в други мрежи, има по-добри възможности по-долу. Peacock включва много текущи и класически телевизионни предавания на NBC и Bravo. $6 на месец в Peacock

Предавайте поточно играта на Sling TV на половин цена

NBC е включен в повечето пакети за кабелна телевизия. Ако нямате кабелна телевизия, която включва NBC, ABC, Fox или ESPN, един от най-рентабилните начини за предаване на живо на колежански футбол на NCAA и NFL тази година е чрез . Стриймърът предлага достъп до мрежата на NFL, местни филиали на NBC, Fox и ABC (където има) и ESPN със своя план Orange + Blue Tier. Също така си струва да се отбележи: Sling TV се предлага с включено 50 часа базирано на облак DVR пространство за запис, идеално за запис на всички най-добри NFL мачове за сезона.

Този план обикновено струва $60 на месец, но стриймърът в момента предлага промоция с 50% отстъпка за първия ви месец, така че ще платите само $30. Можете да научите повече, като докоснете бутона по-долу.

Върхови характеристики на ниво Sling TV Orange + Blue:

Има общо 46 канала за гледане, включително местни филиали на NBC, Fox и ABC (където наличен).Получавате достъп до повечето местни NFL игри и национално излъчвани игри на най-ниската цена.Всички нива на абонамент включват 50 часа базирано на облак DVR съхранение. $30 (първи месец)

Надградете до пакета Sports Extra на Sling TV

Sling TV има ново предложение за сезон 2023 на NCAA колежански футбол и сезон 2023 на NFL, наречено Sports Extra. Този усъвършенстван пакет е предназначен за супер фенове на NFL и колежански футбол, с достъп до NFL Redzone, ESPN, NFL, SEC, ACC, PAC 12, Big10 и Longhorn Networks.

Има страхотна предсезонна сделка на Sling TV Sports Extra в момента: Можете да получите пет месеца Sling TV Orange + Blue + Sports Extra за $274. Това възлиза на само $55 на месец, дори по-добра цена, отколкото да се абонирате само за $60 на месец Orange + Blue план. Това е най-рентабилният начин за поточно предаване на повечето NFL игри тази година.

Можете да научите повече за Sling TV и Sports Extra, като докоснете бутона по-долу.

Надстройте до Sling TV Sports Extra

Гледайте мача Щат Охайо срещу Нотр Дам с FuboTV

Можете също да гледате мача на . FuboTV е ориентирана към спорта стрийминг услуга, която предлага достъп до почти всяка игра на NFL за сезона. Пакетите включват CBS, Fox, NBC, ESPN, NFL Network, NFL RedZone и други, така че ще можете да гледате повече от днешните игри.

За да гледате колежански футбол без кабел, започнете седемдневен безплатен пробен период на Fubo. Можете да започнете да гледате веднага на вашия телевизор, телефон, таблет или компютър. Fox, за да знаете, предлага игри от Big Ten чрез „Fox College Football“, излъчващи се предимно в събота по обяд E.T., докато ESPN, ABC и CBS са домът на игрите на SEC.

В допълнение към футбола на NCAA и NFL футбол, FuboTV предлага MLB, NBA, NHL, MLS и международни футболни игри. FuboTV започва от $75 на месец за Pro ниво (включва NFL Network); $100 на месец Ultimate ниво включва NFL RedZone.

Върхови характеристики на FuboTV:

Професионалното ниво включва 169 канала, включително NFL Network; Нивото Ultimate включва 289 канала, включително NFL RedZone. FuboTV включва всички канали, от които ще се нуждаете, за да гледате спорт на живо, включително CBS (не се предлага чрез Sling TV). Всички нива се предлагат с 1000 часа DVR запис. Започнете своя безплатен пробен период на FuboTV

Гледайте мача Buckeyes vs. Fighting Irish на Hulu + телевизия на живо

Можете да гледате NFL, включително NFL Network, с . Пакетът включва достъп до 90 канала, включително Fox и FS1. Включено е и неограничено DVR хранилище. Гледайте всеки мач във всяка мрежа с Hulu + TV на живо, плюс гледайте на живо предсезонни игри на NFL, ексклузивни игри на живо от редовния сезон, популярни студийни предавания (включително NFL Total Access и номинираното за Emmy шоу Good Morning Football) и много други.

Hulu + Live TV идва в комплект с ESPN+ и Disney+ за $70 на месец.

$70 на месец в Hulu

Гледайте футбол на NCAA на живо с цифрова HDTV антена

Ако прекъсвате кабела на вашата кабелна компания, не сте сами; всъщност имате късмет. Все още можете да гледате NFL по телевизията с достъпна стайна антена, която включва местни ефирни HDYC канали като CBS, NBC, ABC, Fox и PBS. Ето го и най-важното: Няма месечна такса.

Всеки, който живее в частично блокирана зона (тези близо до планини или апартаменти на първия етаж), антената за цифрова телевизия може да не улови добър сигнал – или какъвто и да е сигнал изобщо. Но за много домове антената за цифрова телевизия осигурява сериозно евтин начин да гледате колежански футбол, без да плащате зашеметяваща месечна такса. Вътрешните телевизионни антени също могат да осигурят така необходимата резервна телевизия, ако буря прекъсне кабела ви (или вашата кабелна компания влезе в спор с мрежа).

Тази усилена HDTV антена твърди, че има 50 -миля обхват и предлага 36 канала. Тя е оценена с 4,0 звезди от рецензенти на Amazon.

Един клиент на Amazon каза, „Когато цената на тази антена падна до $50, тя беше на конкурентна цена спрямо това, което бихте намерили на рафтовете в местната Radio Shack. Ако обмисляте този продукт, вероятно вече се съмнявате в сметката си за кабелна телевизия и се оглеждате за евтин начин да получите Big 3 плюс Fox и PBS. Тази антена ни предостави това веднага след изваждането от кутията." $58 в Amazon

Още отбори, които да следвате през сезона на колежанския футбол през 2023 г.

Джорджия Булдогс искат да го върнат. Джорджия Булдогс стана едва петата програма, която печели последователни национални шампионати, когато победиха Алабама Кримсън Тайд с 33-18 през 2022 г. От 1936 г. нито един колежански отбор не е печелил три поредни победи. Булдогс се надяват да променят всичко това. Старши треньорът Кърби Смарт се фокусира върху лидерските умения на играчите си, заявявайки, че най-големият противник на отбора е „самодоволството“.

Може ли Deion Sanders да направи Colorado Buffaloes страхотен? Coach Prime направи заглавия по време на извънсезона. Само десет играчи със стипендии от списъка на Бъфалъс за сезон 2022 остават в отбора, след като Сандърс се възползва от правилата на портала за трансфери, за да обнови списъка на отбора. Prime е в първия си сезон като треньор на Buffaloes и ще се надява да направи същата магия в програмата на Buffaloes, както направи през успешните си три години в Jackson State. Но светлините на Pac-12 светят по-ярко, отколкото в FCS и Сандърс ще трябва да се справи с положението. Добри новини за Сандърс, Buffs завършиха 1-11 миналия сезон. Има само един начин да продължите, освен нагоре.

Важни дати за колежанския футболен сезон 2023 г.:

13-седмичният колежански футболен сезон 2023 г. продължава от 27 август до 9 декември. Два полуфинални мача , Rose Bowl Game и Allstate Sugar Bowl, са насрочени за Нова година (понеделник, 1 януари 2024 г.). Националният шампионат по колежански футболни плейофи е насрочен за понеделник, 8 януари 2024 г. на стадион NRG в Хюстън, Тексас.< h2>Как ще се разтърсят всички колежански футболни разтърсвания?

През юли 2022 г. UCLA и USC най-накрая се споразумяха за нещо. Вражеските съперници ще напуснат Pac-12 в полза на Big Ten през 2024 г. Това лято Колорадо обяви, че ще се върне към Big 12. Оттогава Аризона, Аризона Щат и Юта обявиха напускане на Pac-12 до Big-12 в края на сезон 2023. Вашингтон и щата Орегон също се отказват от Pac-12 за Големите 10 по същото време.

Разместването в училище няма да повлияе много на сезон 2023, но очаквайте журналистите да говорят за това безкрайно. Тъй като Pac-12 в момента е само четири отбора за сезон 2024 г., смъртта на Pac-12 със сигурност ще бъде една от най-големите истории за сезона.

Свързано съдържание в CBS Essentials

Най-добрите антени за цифрова телевизия: Как да гледате NFL игри без кабел или услуги за стрийминг
Сделка за Sling TV: Гледайте NFL и още телевизия на живо на половин цена
Маратонки Nike Zoom NFL Pegasus 40: Как да закупите обувки за Cowboys, Chiefs, Steelers, Jets и други [CBS Sports]Как да организирате парти за гледане на NFL [CBS Sports]Как да гледате как Лионел Меси играе за Inter Miami CFКак да гледате US Open 2023
Най-добрите телевизори за гледане на спорт през 2023
г
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР