Когато непознат срещне за първи път Пол Бернардо, оставал с

...
Когато непознат срещне за първи път Пол Бернардо, оставал с
Коментари Харесай

Те изглеждат красиви и образовани, но от смразяващите им зверства ще ви настръхнат косите

Когато чужд срещне за първи път Пол Бернардо, оставал с усещането, че той е един приветлив и добре просветен младеж. Зад тази фасада обаче се криел сериен изнасилвач и палач, който има красива помощница. Пол Бернардо е роден на 27 август 1964 година в Скатбъро, Канада. Той е имал доста тежко детство. Плод е на мимолетна спекулация на майка му Мерилин Бернардо и по този начин и не среща своя биологичен татко.

Мерилин се омъжила за Кенет Бернардо и точно държанието на неговия пастрок му оставя тежки контузии, които след време трансформират Пол в същинско страшилище.

Кенет бил педофил и воайор, който изнасилва личната си щерка, а жестоката сцена постоянно се разигравала пред очите на доведения му наследник.

За да се бори със срама вкъщи, Пол става свръхстарателен възпитаник, който се оправя ослепително с съвсем всички предмети. Той приключва гимназия, университет и на 23 години стартира работа в счетоводна компания.

Отминаващите години обаче не изострили бруталните му мемоари. След като стартира да подрежда живота си надалеч от извратеното му семейство, стартират и първите набези на Пол.

През 1987 година той изнасилва 14 дами, а самоличността му остава неразкрита. През същата година той се среща със 17-годишна хубавица от чешки генезис Карла Хомолка в един ресторант.



Две години след запознанството им двамата заживяват дружно и Пол разкрива тъмните си секрети на Карла. Тя изявява предпочитание да му спомага и през 1990 година упоява 15-годишната си сестра Тами, а когато момичето изпада в безсъзнание, Пол я изнасилва.

През декември същата година Карла взема решение да сервира упоената си сестра като коледен подарък за Пол. Този път обаче тя обърква дозите и момичето умира след изнасилването.

Пред полицията двойката твърди, че е станал случай и те са се пробвали да оказват помощ на Тами, само че е било прекомерно късно.
Само 6 месеца след трагичната кончина на сестра ѝ Карла оказва помощ на Бернардо да отвлече и изнасили 14-годишната Лесли Махафи. Докато Пол изнасилва момичето, Карла прави запис с видеокамера.



Няколко месеца по-късно двамата подписват брак, а в същия ден полицията открива разчлененото тяло на 14-годишното момиче.
Тандемът повтаря злодеянието и през 1992 година, когато отвличат Кристен Френч и след изнасилването хвърлят тялото ѝ в канавката.

Семейството работи в синхрон до началото на 1993 година. Тогава Пол пребива грубо Карла, тъй като отказвала да му бъде секс робиня. Тя отива в полицията и подава недоволство против него.



При обиска на дома им откриват записите, на които Пол изнасилвал девойките. Карла се съгласява да сътрудничи в делото против брачна половинка ѝ в подмяна на по-лека присъда.

Тя споделя пред управляващите за закононарушенията, като не пести детайлности. В правосъдния развой Пол се опитал да трансферира виновността за гибелта на девойките върху брачната половинка си, само че не несполучливо.



Делото против злокобната двойка бързо става известно, а медиите им дават прозвището Убийствените Барби и Кен. Заради показанията си против Пол Бернардо Карла е наказана на 12 години затвор и излиза на независимост през 2005 година, а серийния изнасилвач и палач получава доживотна присъда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР