Когато не знаете как да отговорите на въпрос по време

...
Когато не знаете как да отговорите на въпрос по време
Коментари Харесай

Какво трябва да направите, ако се затрудните по време на интервю за работа

Когато не знаете по какъв начин да отговорите на въпрос по време на изявление, мълчанието може да наподобява извънредно. Обикновено, чувството е като че ли земята ще се отвори и ще ви погълне. Не се тормозете обаче - имайте поради тези препоръки идващия път, когато сте на изявление.

1. Успокойте се

На първо място, най-важното нещо, което би трябвало да извършите, е да останете спокойни. Ако започнете да изпадате в суматоха, тялото ви ще стартира да реагира физиологично. Например, кръвното ви налягане ще стартира да пораства и сърцето ви ще стартира да бие като бясно. След като стресът стартира да се отразява, ще станете несъответстващи. Поемете надълбоко въздух и кажете на себе си, че е обикновено да не знаете отговора на въпроса. Просто би трябвало да измислите нещо; няма какво да извършите, с цел да измененията нещата, само че би трябвало да останете спокойни, с цел да намерите верния отговор.

2. Не казвайте незабавно " Не знам "

Не би трябвало да казвате на интервюиращия, че не знаете отговора, без да го обмисляте.

3. Задавайте въпроси

Може да има въпрос, който не разбирате. Помолете интервюиращия да обясни какво е споделил. По този метод може да получите повече елементи.

4. Кажете на интервюиращия това, което знаете
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР