Когато купуваме смартфон, едно от нещата, които определят избора ни,

...
Когато купуваме смартфон, едно от нещата, които определят избора ни,
Коментари Харесай

Moto G8 Power Lite - едно зареждане, три дни живот на батерията

Когато купуваме смарт телефон, едно от нещата, които дефинират избора ни, безспорно е камерата. Или камерите - тъй като към този момент такава е действителността.
 Motorola G8 Power, Amazon и по какъв начин телефонът инцидентно се появи в страниците на уеб страницата
Motorola G8 Power се появи в Аmazon в целия си искра

Задава се нов кандидат за купата в междинния клас

От основно значение, несъмнено, е и батерията - тъй като няма нищо по-досадно от това да вървим на всички места със зарядно в джоба.

През февруари с представянето на Moto G8 Power от Motorola ни намигнаха, че тъкмо този смарт телефон ни би трябвало. Причината е огромната 5000mAh батерия на джаджата и нелошите ѝ характерности. Общо взето стана един от любимците в междинния клас смарт телефони.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Motorola Lovers (@motorolalovers) на Апр 2, 2020 в 10:02 PDT

Тези дни компанията публично разгласи и бюджетната версия на модела - Moto G8 Power Lite . Очевидно, новият модел ще има от всичко, което желаеме от сходен клас телефон в последно време - и повече от една камера, и добра батерия.

Разбира се, в Lite някои от екстрите на G8 Power, липсват, само че най-хубавото е, че огромната 5000mAh батерия е налице.

Обещанието е, че G8 Power Lite ще държи до три дни с едно зареждане, ще се зарежда с 10-ватово зарядно и би трябвало да обезпечи към 100 часа стриймване на музика или 19 часа гледане на филми и клипове.

Под капака разполага с чип MediaTek Helio P35, 2.3 GHz octa-core процесор, 4GB RAM памет и 64GB пространство за предпазване на видеа, фотоси и каквото ни потрябва. Тази памет, несъмнено, може да бъде разширена благодарение на microSD карта до 256GB.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Techarrati (@techarrati_official) на Апр 4, 2020 в 9:41 PDT

Дисплеят е малко по-голям от този на G8 Power - 6.5-инчов Max Vision HD+, само че пък резолюцията е по-ниска - 1600х720.

Задните камери на G8 Power Lite са три. Основната камера е 16-мегапикселова , а останалите две са 2-мегапикселови. Едната е за макро фотоси, а другата със датчик за фотоси в дълбочина. Предната камера е 8-мегапикселова.

Сензорът за пръстов отпечатък е поместен на гърба на Moto G8 Power Lite, при логото. Телефонът ще оперира с Android Pie, като все още няма информация дали ще получи актуализация за Android 10, пишат от 9to5Google.

Очакваната цена на смарт телефона е 179 евро, което е под 350 лв., и да бъде пуснат в продажба в идните няколко седмици.
 Motorola Edge+ и по какъв начин ще наподобява флагманът
Motorola приготвя неповторим флагман

Крачка към хай-енд сегмента
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР