Когато научих за свалянето на Силвия Великова, аз й се

...
Когато научих за свалянето на Силвия Великова, аз й се
Коментари Харесай

Седем магистрали наведнъж правим, похвали се Борисов

Когато научих за свалянето на Силвия Великова, аз й се обадих персонално, с цел да ми удостовери. Не го познавам шефа на БНР. Не знам за какво я направиха тази нелепост. Имам възприятието, че го вършат преднамерено. Не знам към този момент и кой. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява свалянето от ефир на журналистката Силвия Великова, която след това бе възобновена.

Днес Борисов още веднъж се качи на джипа и отиде в Русе да инспектира качеството на построените инфраструктурни обекти. Той ревизира работата дружно с кмета на града Пламен Стоилов. "Една от гордостите на града е ремонтираната спортната зала. Надяваме се, че ще домакинстваме огромни шампионати по волейбол ", сподели градоначалникът.

"Доволен съм от типа на град Русе и от работата на Пламен Стоилов. Въпреки това няма да го поддържа за нов мандат, тъй като желая да освежа партията. Никой от нас не е женен за поста си. Аз персонално два пъти съм си ходил. Ние имаме идея и се надявам че Стоилов ще стои до мен. Кметът ще почива, ще оказва помощ. Имаме идея, имаме доста неща, които се надявам, че Стоилов ще поддържа ", разяснява Борисов.

Премиерът е убеден, че новият пристан в Русе ще стане най-красивото място в града.

"Ще пуснем до Боаза, до пресичането с пътя Русе - Велико Търново. Търговище - Шумен се строи доста интензивно. Ако всяко държавно управление беше правено по една автомагистрала, в този момент нямаше да ме питате. Ние вършим седем едновременно. в това време всеки ден се желае. В Бяла чисто ново учебно заведение вършим. Майка, Бог да я елементарни, умря. Иначе и през днешния ден щеше да ме стегне. Каквото кажеше - закон е ", сподели Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР