„Когато настъпват такива тежки пътнотранспортни произшествия, налице е човешка грешка.

...
„Когато настъпват такива тежки пътнотранспортни произшествия, налице е човешка грешка.
Коментари Харесай

Била ли е с колан Цвета Караянчева!?

„ Когато настъпват такива тежки пътнотранспортни катастрофи, налице е човешка неточност. За себе си съм уверен, че тук има повече от една човешка грешка”. Това съобщи в утринния блок на NOVA някогашният началник на столичния КАТ и сегашен ръководител на Института за пътна сигурност Богдан Милчев. Той разяснява злополуката с кортежа на ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева.

Припомняме, че ескортът с коли на НСО, с който е пътувала Караянчева, беше ударен от друга кола. Инцидентът стана в неделя преди обяд на пътя сред Шумен и Силистра. Караянчева е със счупена раменна става и беше превозена по неотложност в държавна болница с хеликоптер. Председателят на Народно събрание е била оперирана, само че през днешния ден от болничното заведение би трябвало да оповестят какво е положението ѝ. Очаква се тя да се възвърне до месец.

„ Задавам си въпроса, дали на чиновниците от НСО, когато потеглят на път, им е написано задължението охраняваното лице да бъде обезопасено с колан. Това е основен въпрос. Била ли е с колан и в случай че е била с колан, щеше ли да има такова нараняване”, попита Милчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР