Когато настъпи дългоочакваният момент, бъдещата булка тръгва да обикаля сватбените

...
Когато настъпи дългоочакваният момент, бъдещата булка тръгва да обикаля сватбените
Коментари Харесай

Новата тенденции в булченските рокли направо шашна всички, какво ще кажете, бихте ли я пробвали

Когато настъпи дълго чаканият миг, бъдещата младоженка потегля да обикаля сватбените салони в търсене на съвършената рокля. Но има и такива дами, които избират да заложат на по-нестандартна визия, за да разкрият своята характерност.



Е, благи девойки, имаме положителни вести за вас.
В обществените мрежи се появи най-новата наклонност – брачен транспарантен гащеризон. Да, тъкмо по този начин! Прескачаме роклите и непосредствено прекосяваме към гащеризоните.
Испанска дизайнерка сътвори ексцентричното облекло, което се прикрепя към кожата толкоз компактно, че е съвсем незабележимо. Създава се илюзията, че дамата е гола. По дължината на дрехата обаче, на стратегически места са избродирани цветя, а за направата на целия тоалет са употребявани повече от 200 кристали.



Една от най-известните испански актриси Кристина Педроче прикова погледнете към себе си, откакто реши да облече гащеризона в новогодишната нощ.

Едно от преимуществата на този тип тоалет е, че в него булката ще се усеща доста комфортно през целия брачен ден. А и кой жених не би се зарадвал на транспарантното тънко облекло?



Носенето на този вид булчински гащеризон пред идния ви брачен партньор е занимателно (или пък не), само че да излезете облечена по този начин пред цялото семейство и другари се изисква същински кураж. Трудно ни е да си представим, че облеклото ще се трансформира в шлагер, само че в случай че се осмелите да го облечете, сигурно ще бъдете неотразима в сватбения си ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР