Когато на 19 май 1994 г. Ивет Григорова полага основите

...
Когато на 19 май 1994 г. Ивет Григорова полага основите
Коментари Харесай

Ивет Фешън издават книга за 25-тия си рожден ден - slava.bg

Когато на 19 май 1994 година Ивет Григорова поставя основите на бизнес, извънредно неизвестен в България, надали допуска, че 25 години по-късно ще управлява най-успешната фешън организация в страната, а точно „ Ивет Фешън “.

Способността на организацията да ръководи и да развива кариера на моделите се е потвърдила безчет пъти. Лица на организацията са украсили над 3000 корици на влиятелни списания като Harper’s Bazaar, Amica, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, EVA, MODA, измежду които и стилната библия VOGUE в лицето на Нора Шопова, както и десетки международни и континентални акции на De Beers, Wolford, Reebok, Toyota, Schwarzkopf, L’Oreal и доста други марки. Кампаниите в страната надвишават 1500. оделите на „ Ивет Фешън “ дефилират по международните фешън сцени на всички седмици на модата по света. Последният огромен триумф е на Белослава Хинова, персонално определена на кастинг от към този момент починалия Карл Лагерфелд за ревю на Chanel, част от седмица на модата в Париж.

Момичетата и момчетата от организацията са се снимали в над 4 500 тв реклами и са взели участие в едни от най-успешните кино и тв продукции, риалити формати и сериали. Агенцията е люлка на някои от най-актуалните млади артисти в България, измежду които се подреждат имената на Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Лорина Камбурова, Саня Борисова, Деси Касабова и Ива Янкулова.„ Ивет Фешън “ съумя да се наложи като „ различната” българска фешън организация, разчупвайки родните стандарти и връщайки положителния имидж на специалността „ модел “. „ Гледаме на себе си не просто като на организация, а като на общественост, която събира хубостта и гения на едно място.

През годините сме работили с едни от най-хубавите екипи от режисьори, фотографи, стилисти, фризьори и гримьори “, споделя Ивет Григорова.

През миналия четвърт век организацията наложи стандарт за професионализъм в моделската специалност и завоюва доверието и партньорството на най-хубавите международни фешън организации като Elite, Ford, Next, IMG, Why Not, Fashion, Women, Premier, Models, ONE, Storm. Днес лицата на „ Ивет Фешън “ работят на шест континента. Навсякъде по света, където има създадена фешън промишленост, името и е познато и се конкурира с най-хубавите в бизнеса. Сред най-успешните модели на организацията са имена като Вероника Методиева, Симона Спасова, Албена Ценева, Мариета Казанджиева, Мария Силвестър, Виктория Йовчева, Силвия Пелтекова, Емилия Дренкова, Мария Руньова, Силвия Димитрова, Теодора Ангелова, Деяна Петрова, Кристина Милева, Карина Неделчева, Дияна Якубовска, Петя Милушева, Гергана Пенова, Джия Лазарова, Михаела Июджи, Аника и Александра Самунджи, Гергана Попова, Нора Шопова, Ваня Билева, Луиза Григорова, Розмари Тишер, Пирина Дзупанова,Християна Димитрова, Евелина Тотева, Михаела Бориславова, Павлина Енева, както и по-новото потомство модели – Кристияна Петличка, Милица Борисова, Таня Послийска, Деси Савова, Илона Александрова, Карина Илиева, Лора Стоицова, Белослава Хинова, Виктория Димитрова, Елена Бинева, Жулен Чолак. Сред сполучливите мъже модели в организацията са Генадий Ников, Денис Георгиев, Иван Христозов, Трайко Младенов, Георги Николов, Жак Коен.

„ Именно поради всичките ни триумфи и гледайки напред към едно по-красиво и по-разнообразно бъдеще, каним всички наши фенове да се потопят в хубостта и изяществото на отминалите 25 години с тази книга-албум, която ще е колекционерско издание “, разяснява Ивет Григорова притежател на организацията. Тази година "Ивет Фешън " ще презентира книгата-албум на годишното си фешън празненство в club Carusel. Луксозното издание e отпeчатано в лимитиран тираж и съставлява самобитната история на стилната организация от основаването й до през днешния ден.

Книгата ще е комплимент към всички клиенти и сътрудници на организацията. Агенцията ще събере най-успешните свои модели, известни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди, както и публицисти от водещи медии. Събитието ще бъде подгрявано от актьори от международна големина, гръцкия топ-диджей DJ Vasilis Tsilichristos, поп звездата Stefany Loca и балет Nova. Всички посетители на празненството ще имат привилегията първи да получат емблематичното издание.

За да е още по-бляскаво празненството на “Ивет Фешън”, шампанското на вечерта ще е Mumm. През 1876 година, като знак на респект към някои от най-престижните си клиенти, Mumm декорира няколко от своите бутилки с кръстосана алена копринена панделка (намек за лентата на Почетния легион) и ги запечатва с объл етикет. Така се основава триумфът на Cordon Rouge. Подобно на Champagne des Souverains, славата на виното Cordon Rouge е била толкоз огромна, че то се трансформира в знак на Избата и на шампанското като цяло. Любителите на вино през днешния ден не престават да боготворят Mumm Cordon Rouge и са създали кювето най-известното във Франция и най-любимото в света шампанско.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР