Когато мислите за релаксираща ваканция, кое е първото нещо, което

...
Когато мислите за релаксираща ваканция, кое е първото нещо, което
Коментари Харесай

На тези места е лято през цялата година СНИМКИ

Когато мислите за релаксираща почивка, кое е първото нещо, което ви идва на разум?

За доста хора идеалното пътешестване е обвързвано със слънце и лято: плажове с бял пясък, цветни шезлонги под палмите и сламени чадъри. Особено в по-студените месеци, излежаване под слънцето и плуване в сините топли води на океана звучи по-добре от всеки път.

Шокиращи истини за живота на корейците

В някои елементи на света времето е топло през цялата година, без значение от сезона. Така че даже и в най-студения ден на зимата можете да хванете аероплан и да пристигнете в някой безоблачен парадайс.

Ето 10 дестинации, сред които да избирате:

Антигуа, Кариби

Антигуа е остров в източната част на Карибите, прочут с огромните си пясъчни плажове. Той е отрупан със предпазени коралови рифове, които притеглят водолази и гмуркачи от цялостен ​​свят.

Антигуа предлага вкусна карибска кухня, художествени галерии, музеи, десетки водни действия и целогодишни температури сред 20-25 градуса.

Бали, Индонезия



Бали е остров, прочут с впечатляващите си вулкани, топла вода и луксозни плажове. Тук можете да дойдете през всеки сезон, с помощта на непрекъснато високите температури. Популярна дестинация както за празненства, по този начин и за фамилии, Бали има колоритна просвета и интензивности за всеки.

Борнео

Най-големият остров в Азия, Борнео е прочут с огромните си тропически гори и блестящо сините плажове. Водата е топла и чиста, а горите са гъсти и прохладни.

Борнео е едно от дребното места в света, където туристите могат да видят орангутаните в естественото им местообитание. Островът също по този начин предлага страхотни условия за туризъм и гмуркане.

Кейптаун, Южна Африка



Пристанищният град Кейптаун в Южна Африка притегля с доста интензивности и е богат на културна история. Най-студеният месец в годината за Кейптаун е юни, когато температурите могат да паднат до 15 градуса, само че и тогава можете да прекарате деня навън и да се насладите на слънцето.

Кабо Верде

Разположен край крайбрежията на Сенегал, Кабо Верде е прикрит драгоценен камък от красиви плажове, които чакат да бъдат открити. Въпреки дребните размери на островите, те имат изненадващо доста забавни места - планински хребети, вулкани и плажове, причудливи крайбрежни села.

Кабо Верде е прочут със своя локален музикален род, наименуван morna, който може да се чуе в доста локални питейни заведения и заведения за хранене.

Коста Дел Сол, Испания



Коста Дел Сол, което в превод значи Брегът на слънцето, е наложително за посещаване място за тези, които търсят по-топло време. Крайбрежното бягство е известно с пясъчните си безлюдни плажове и има забавна локална просвета.

Кюрасао, Кариби

Кюрасао е холандски карибски остров, който постоянно се подценява като плажна дестинация заради близостта си до Аруба. Но тази вълнуваща дестинация би трябвало да се види.

Раят на Карибите има едни от най-колоритните улици в света, богата кухня и плажове с бистри сини води. Островът е съвършен за търсещи завършения - скачане от канара, колоездене, гмуркане и сафари.

Хавана, Куба



Можете да се насладите на страхотна кубинска храна, спокойни плажове и причудливи исторически квартали, както и топло време през цялата година в столицата на Куба - Хавана. Тя е известна с това, че е красива и витална, с испанска колониална архитектура и блестящо оцветени здания по калдъръмени улици.

Мауи, Хавай

Мауи е гореща дестинация за целогодишно пътешестване във всеки смисъл на думата - цялостна с туристи и има междинни температури към 30 градуса. Можете да избягате от тълпите, като посетите места, които локалните хора познават – езерцето Уайока или Ред Санд Бийч - един от най-страхотните плажове в света.

Мореа, Френска Полинезия



Мореа е остров в Южния Тихи океан, затрупан с каменисти вулкани и плажове. Тук ще намерите спокойни водопади и спиращи дъха скали измежду назъбените високи планини, всички оградени с мек пръстен от бял пясък. Гмуркайте се или се разходете, усетете културата на острова или oпитайте превъзходната кухня.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР