Когато мислите за храни във фризер, вероятно ще си представите

...
Когато мислите за храни във фризер, вероятно ще си представите
Коментари Харесай

Д-р Майкъл Мозли назовава 5 храни във фризера, които биха могли да бъдат по-здравословни за вас

Когато мислите за храни във фризер, евентуално ще си визиите пици, артикули на основата на картофи и пилешки хапки - тъй че не са най-здравословните храни.

Но доктор Майкъл Мозли, който разпространява диетата Fast 800, прикани потребителите да не се свенят от коридорите на фризерите в супермаркетите, а от време на време там могат да бъдат открити храни с най-висока хранителна стойност, като той показа, че някои храните могат да усилят хранителната си стойност, когато са замразени. И, несъмнено, замразената храна може да ви спести толкоз доста време, защото можете освен да я съхранявате за по-дълго, само че и постоянно може да бъде приготвена бързо, премахвайки суетенето по време на хранене.

В блога fast800 той написа: „ Балансираните, питателни, пълноценни храни могат да бъдат също толкоз налични и също толкоз комфортни, колкото бързото хранене или свръхобработената храна, в случай че знаете къде да търсите “, и той също показа, че „ изследвания са открили, че процесите, включени в тър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР