Когато мислим за спортуване или по-скоро правене на упражнения, всички

...
Когато мислим за спортуване или по-скоро правене на упражнения, всички
Коментари Харесай

10 упражнения за изгаряне на мазнини, които можете да правите в леглото

Когато мислим за спортуване или по-скоро правене на извършения, всички си мислим, че би трябвало да вървим във фитнес залата, само че в действителност можем да ги вършим у дома, а някои даже в леглото.

Ще ви предложим няколко страхотни извършения, които са доста ефикасни, в случай че се комбинират с подобаващата диета.

1. Повдгигане на крайници настрана

Застанете на колене и се подпрете на ръцете си. Гърбът ви би трябвало да е идеално прав. Повдигнете единия си крайник допустимо най-голям, под ъгъл 90 градуса. Спуснете го назад до стартова позиция и повторете 10 пъти. След това повторете с другия крайник.

2. Планк с покачване на крайници

Застанете в позиция планк. След това повдигнете единия си крайник и задръжте за 1 секунда. Спуснете този крайник и повдигнете другия.

3. Глутеус мост

Легнете по тил и по-късно повдигнете ханша си. Останете в тази позиция и постепенно вдигнете ханша си допустимо най-високо. За да увеличите интензитета на упражнението, можете да качите единия си крайник върху другия.

4. Повдигане на единия крайник

Легнете на една стана. Краката ви би трябвало да са един върху различен. Повдигнете горния крайник постепенно, оптимално доста и по-късно го свалете. Повторете това 10 пъти и по-късно го повторете с другия крайник.

5. Руско завъртане

Седнете, със сгънати колене, леко се наведете обратно и вдигнете краката си. Бавно завъртете тялото си на едната страна, върнете се в първичната позиция, по-късно се завъртете на другата страна.

6. Планк

Планк е доста просто, само че доста дейно упражнение. Легнете на земята, подпрете се на лактите си, като се уверите, че са тъкмо под раменете ви, а тялото ви би трябвало да образува права линия от главата до краката ви. Задръжте позицията толкоз дълго, колкото можете.

7. Лицеви опори със задържане

Застанете в позиция планк, поставете ръцете си под раменете си. Спуснете гърдите си до пода и задръжте толкоз дълго, колкото можете. Върнете се в началната позиция.

8. " Каране на колело "

Легнете по тил, сложете ръцете зад главата си. Сгънете краката в коленете и леко ги повдигнете. След това започнете да вършиме придвижвания с краката, като че ли карате колело.

9. Ножици

Легнете по тил, с изправени крайници. Повдигнете леко тялото си, като се подпирате на лактите си. Повдигайте и сваляйте краката си, имитирайки ножици.

10. Крънч с цяло тяло

Легнете на гърба си. Повдигнете краката си от земята и притиснете коленете си към гърдите си. Повдгигайте горната част на тялото си, сходно на коремни преси, без да движите долната част на тялото си.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР