Когато миналия месец научихме, че актьорите Бен Афлек и Ана

...
Когато миналия месец научихме, че актьорите Бен Афлек и Ана
Коментари Харесай

Какво още промени Ана де Армас след раздялата с Бен Афлек

Когато предишния месец научихме, че актьорите Бен Афлек и Ана де Армас се разделят, меко казано бяхме сюрпризирани, тъй като всичко сред тях изглеждаше отлично и даже се ослушвахме за скорошна женитба.
 Бен Афлек, Ана де Армас и новината, че двамата артисти се разделят
Защо се разделят Бен Афлек и Ана де Армас

Тъкмо нещата им бяха потръгнали добре

Така или другояче те към този момент не са дружно, макар че са запазили другарските си връзки и не престават да дават мотиви да се питаме какво тъкмо се случва сред тях.

Промяната обаче е реалност. Първото нещо, което 32-годишната актриса от " Вади ножовете " направи след раздялата, беше смяната в прическата. Колко познато... А другояче, съгласни сме, че доста ѝ отива.

Сега наблюдателни почитатели са забелязали и друга огромна смяна. Актрисата е изтрила акаунта си в Twitter. Това се случва единствено две седмици, откакто People удостовери, че двамата с Бен Афлек са се разбрали да тръгнат по своя път.

BREAKING: Ana de Armas has deactivated her Twitter account.
— Ana de Armas Updates (@ArmasUpdates)
Във времето, когато държанието ни в обществените медии споделя повече за нас, в сравнение с самите ние можем да предположим, няма по какъв начин да не се означи фактът, че някой взема решение да изчезне оттова. Причините за решението ѝ са незнайни, само че може би скоро ще ги разберем.
 Ана де Армас и новата прическа на актрисата след раздялата ѝ с Бен Афлек
Промяната, която Ана де Армас направи след раздялата с Бен Афлек

Всякак е секси

Все отново профилът ѝ в Instagram остава деен, а на последните оповестени фотоси Ана наподобява отлично с новата си прическа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР