Когато Мила Кунис и Аштън Къчър започнали връзката си през

...
Когато Мила Кунис и Аштън Къчър започнали връзката си през
Коментари Харесай

В началото било само секс

Когато Мила Кунис и Аштън Къчър почнали връзката си през 2012 година несъмнено не са мислили, че ще се задържат дружно кой знае какъв брой време, да не приказваме за брак и деца. По това време Къчър таман е завършил брака си с Деми Мур, а краят му беше много плевел и абсурден.

„ Тя ми сподели – ти не си подготвен за връзка, аз й отговорих, че в действителност не съм подготвен. Странното е, че тъкмо по това време бях завършил фотосите на филм със заглавието „ No Strings Attached “, а тя пък таман бе снимала кино лентата " Friends With Benefits ". В общи линии изживяхме филмите си в действителния живот– нищо съществено, единствено секс, никой не чака нищо повече от другия “, съобщи в изявление Къчър.

Но и във филмите, когато двамата героя се зарекат, че ще е единствено секс, най-после все се оказва обич. Две години откакто започнаха връзката си, която първоначално била напълно и единствено плътска, Аштън и Мила се сгодиха, ожениха се през 2015-та, а сега имат две прелестни деца – щерка на две годинки и наследник на шест месеца.

Затова внимавайте, когато казвате „ единствено секс “.

Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР