Когато Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство, голяма

...
Когато Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство, голяма
Коментари Харесай

Кралското семейство окончателно изхвърли Меган Маркъл

Когато Меган Маркъл стана част от английското кралско семейство, огромна част от обществеността я приветства като дамата, която направи благополучен любимецът им - принц Хари. Тя беше и индивидът, станал " глътка пресен въздух " за кралското семейство.

Мнозина се надяваха, че Хари и Меган ще бъдат харизматичната двойка, която ще издигне престижа на монархията на ново равнище. Британците знаят доста добре какъв брой се нуждае от това кралското семейство.

Никой обаче не предполагаше, че херцозите на Съсекс ще употребяват въздействието и харизмата си тъкмо в противоположната посока - колкото се може по-надалеч от монархията и кралските особи.

Бившият персонален секретар на починалата принцеса Даяна - Патрик Джефсън също разяснява напрежението към Меган и Хари, което породи, откакто двойката реши да се откаже от осъществяването на кралските си пълномощия и да заживее в Съединени американски щати.

Джефсън работи с Даяна от 1988 по 1996 година, а преди известно време написа книгата " Факторът Меган ", в която споделя за връзките на американката с членовете на кралското семейство.

" Кралското семейство към този момент няма проекти за наличието на Меган Маркъл във " компанията ", никакви цели не се свързват с нея ", споделя Джефсън в изявление за MailOnSunday.

" Последните дейности на херцогинята на Съсекс значат, че тя дефинитивно е дезертирала от кралското семейство. Разбира се, херцозите на Съсекс постоянно ще бъдат кралски особи, само че съществуването им към този момент няма да играе никаква роля в кралското семейство ", прибавя той.

По думите му, двамата към този момент не значат нищо за кралица Елизабет II и останалите членове на знатната фамилия.

" Принц Хари и Меган потеглиха по своя път - с пазаруването на " малко " уютно имение в Санта Барбара за 11 милиона паунда; с приемането и поддръжката на изборната политика на САЩ; с косвеното утвърждение на книгата, която позори всички техни родственици...

Това е необратим път. Меган в никакъв случай няма да служи на кралицата и страната ", акцентира той.

Говорейки за " път обратно ", Дефсън обаче има поради единствено Маркъл. Въпросът " Възможно ли е принц Хари да се върне в кралското семейство? " той внимателно оставя отвън скоби.

В същото време Патрик Джефсън счита, че Меган не би трябвало да бъде упреквана персонално за всичко, което се е случило и продължава да се случва сега. Той разяснява, че цялата тази история изисква деликатно изследване.

Изводът обаче е изработен: за американката няма път обратно. Британското кралско семейство няма да я одобри назад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР