Когато любовният ни живот стане малко скучен и монотонен, започваме

...
Когато любовният ни живот стане малко скучен и монотонен, започваме
Коментари Харесай

Ето най-големите грешки в секса

Когато любовният ни живот стане малко отегчителен и еднообразен, започваме да каталогизираме по всевъзможни способи колегата си като непохватен, нераздаващ се или безгрижен ухажор. Истината е, че тази работа със секса в множеството случаи е двустранно занятие, тъй че колкото е отговорен той, толкоз нашето влизане на едва време в интимното танго. Докато мъжете слушат неособено добър рап, възпяващ достолепията на женското тяло, с цел да си напомнят по какъв начин се вършат нещата още веднъж пиперливи, ние вършим проверка на личните си неточности, които постоянно водят до креватната раздяла.

Секс неточност №1 – да не предизвикваме замяна на милувки
Много от нас към момента се осланят на изконното женско право да се държат като лейди от началото на XVIII век. Не желаеме да сме прекомерно напористи, що се отнася до половите каузи, и по тази причина сме по-усърдни в пиенето на чай, в сравнение с в провокирането на скотски сласти. Все едно ни е боязън да не ни закичат с орден за настъпателност. Това обаче изпраща неверни сигнали на мъжа до нас. Ако той постоянно е основател на интимности, това, че ние сме инертни, автоматизирано се трансформира в липса на тъждество, измерено на кантара на пристрастеността. Истината е, че на господата им харесва да бъдат мечтани и преследвани, тъкмо толкоз, колкото и на нас.

Секс неточност №2 – да се тормозим по какъв начин изглеждаме
Ако по време на целия акт си мислим по какъв начин наподобяват коленните ни капачки на оскъдната светлина, която жужи към възбудените ни тела, то по-добре изобщо не припарваме до тялото на колегата си. Мъжете обичат уверените в своята половост дами. Сигурно и на нас няма да ни е прелестно, до момента в който го допираме тук и там, той непрекъснато да ни повтаря, че не харесва по какъв начин са застанали космите по гърба му или че наклонът на мъха в ушите му е сбъркал посоката. В последна сметка задачата на цялото занятие е да получим и дадем наслаждение, а не да спечелим призово място в конкурс за хубост.

Секс неточност №3 – за мъжа актът не е нищо изключително
Ако си мислим, че за мъжа сексът е едно клатене напред, едно обратно, малко настрана и готово, дано да помислим отново. И за господата това е значим акт на шерване, тъй че да не го подценяваме. 52 % от тези от тях, които се отдават на секс за една нощ, се надяват това да прерасне в сериозна връзка. Какъв е изводът? Никога да не тръгваме с предубедеността, че мъжете не са сантиментални и че нямат потребност от милувки. Това е като да имаме вяра на изказванието, че дамите не сме полови.

Секс неточност №4 – без параноя, в случай че предложи нещо ново
Ако по време на акта или преди него обичаният ни предложи да заимстваме някой похват от акробатите на Цирк дю Солей, дано не изпадаме в детективско въодушевление. Нормално е откакто една двойка е дружно от известно време да й се ще да подлюти малко нещата. Разбира се, в случай че не ни се нрави позата свещ или поредност от 10 лицеви опори, до момента в който си разменяме милувки, няма да ги вършим. Но да не забравяме, че в случай че им би трябвало дърво, най-вероятно ще отскочат до гората или до близкия мебелен магазин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР