Когато купува товарен автомобил, добрият предприемач се интересува от общата

...
Когато купува товарен автомобил, добрият предприемач се интересува от общата
Коментари Харесай

Турботракс с нов модерен търговско-сервизен комплекс

Когато купува товарен автомобил, положителният бизнесмен се интересува от общата цена на владеене (Total Cost of Ownership). Важен съставен елемент от тази цена е цената, качеството и бързината на сервизните услуги. Почитателите на камиони с марката DAF към този момент имат разполагаем нов съвременен търговско-сервизен комплекс на бул. „ Ботевградско шосе “ № 420 в София. Центърът е и формален сервизен сътрудник на рейсовете Youtong. Състои се от комерсиална част, сервиз за камиони, рейсове и ремаркета, склад за аварийни елементи и аксесоари. Разположен е върху терен от 12 700 кв.м., с комфортна инфраструктура за облекчение на клиенти и сътрудници, а застроената повърхност е 3 175 кв.м.

Мащабът не е единственото нещо, което прави усещане. Процесът по поддръжка и сервизиране на тежките машини обгръща всички действия и услуги, които са нужни за един камион, рейс или полуремарке, събрани на едно място. Собствениците на тежкотоварни коли и рейсове тук получават цялостна гаранция за качеството на осъществяваните поправки и техническо обслужване. В новия център се употребяват истински авточасти и аксесоари, профилирано сервизно съоръжение, а по колите работят високо квалифицирани механици. Турботракс подсигурява сертификация и носи директната отговорност на производителя за предлаганите под неговата марка артикули и услуги. Професионалистите знаят какво значи това, а клиентите държат да получат най-хубавото за своите коли, което е залог за надеждност и сигурност за осъществяваните от тях транспорти.

В новия център могат да се обслужват 12 автомобила по едно и също време, а вграденият петколонен елеватор повдига до 75 тона и дава опция за осъществяването на експресни поправки. Височината на покачване и натоварването се следи с дистанционно управление. Базата разполага още с бояджийски завод с обособени зони за подготовка и за боядисване, с автоматизирана четкова автомивка, както и със особено маслено стопанство за ръководство на смазочните материали в сервиза.

За лесна ориентировка на посетителите, рецепциите за продажба на аварийни елементи и сервиз са ситуирани пред централния вход на постройката, в непосредствена непосредственост както до склада за аварийни елементи, по този начин и до зоната за банкет на коли в сервиза. Това разрешава по-добра връзка и сложно обслужване на клиентите. Складовата база е на 3 етажа и дава опция за предложение на необятен подбор аварийни елементи и аксесоари.

" Амбицията ни е да превърнем новия ни център в динамична среда, в която клиентите ни да получават най-хубавото на едно място. Постарали сме се да разтеглим обсега и да подобрим качеството на нашите услуги. Новият ни съвременен склад за аварийни елементи ще обезпечи на нашите клиенти достъп до всичко належащо за техния автомобил, безусловно за минут " ”, сподели Георги Загоров, шеф на Турботракс България. „ " Това би било значително конкурентно преимущество и още един мотив потребителите да предпочетат продуктите на DAF ", безапелационен бе Георги Загоров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР