Когато котаракът Тоби бил отдалечен от дома си, той много

...
Когато котаракът Тоби бил отдалечен от дома си, той много
Коментари Харесай

Трогателно! Малкият Тоби направи всичко, за да се върне при семейството си, а те опитаха да го убият

Когато котаракът Тоби бил далечен от вкъщи си, той доста тъгувал по фамилията си. Те му липсвали толкоз доста, че напуснал новия си дом и извървял 12 благи, който са почти 20 км, с цел да ги откри още веднъж. Но когато ги разкрил, фамилията в действителност не било толкоз щастливо да го види.
Семейството в действителност подарило Тоби на други хора, тъй като към този момент не го желали, поради което и се изненадали когато го заварили пред вратата си. Отдадеността на Тоби да ги откри изобщо не ги трогнала и те го завели в локалния подслон, с цел да го приспят.

За благополучие, чиновниците в приюта се свързали с локална благотворителна организация и им обяснили какво се случва. Приютът за животни в Северна Каролина се съгласил да го прибере и да показа забавната му история в обществените мрежи. Те написали следното:
" Когато фамилията на Тоби повече не го желало, те го подарили на друго семейство. Но те са липсвали на Тоби и по тази причина той извървял 20 км назад до дома си. Но когато дошъл, те разрушили сърцето му. Семейството, което той си мислил, че го обича, го завело в подслон и помолило хората там да го приспят. Приютът ни се обади, с цел да ни попита дали желаеме да го вземем и да му помогнем да откри ново семейство. И несъмнено, ние казахме ДА! "

Историята на Тоби е споделена от хиляди хора по целия свят. А цялата гласност е дала невероятни резултати - Тоби има нов дом. Тоби е осиновен от Мишел, която живее в Ню Хемпшийр. В новия си дом той е обичан и дели къщата с други двама котешки братя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР