Когато Konami обяви, че е загубила лиценза на Шампионската лига

...
Когато Konami обяви, че е загубила лиценза на Шампионската лига
Коментари Харесай

PES 2019 има девет лицензирани първенства и нито едно не струва

Когато Konami разгласи, че е изгубила лиценза на Шампионската лига за PES 2019 , издателят се опита да увери почитатели, че играта ще има повече публично лицензирани лиги, с цел да компенсира това. Сега компанията разгласи, че футболната симулация ще има девет нови изцяло лицензирани шампионати, едно от които е шотландският топ лига.
Днес Konami разгласи седем от деветте нови публично лицензирани лиги:

Датската Суперлига
Португалската лига NOS
Белгия Лига Про
Швейцарска Суперлига
Шотландското състезание Ladbrokes
Суперлига Аржентина
Руска Премиер Лига (ексклузивна за PES 2019)

Всички тимове в тези лиги са изцяло лицензирани в PES 2019 (например, изключителни права за съветската лига значи, че PES 2019 има настоящите сформира на ЦСКА Москва, Зенит Санкт Петербург и Спартак Москва). Това значи също, че PES 2019 ще ви разреши да играете публично лицензиран остарялото дерби на Шотландия сред Селтик и Рейнджърс, което е много готино.

„Обявяването на седем нови публични футболни лиги за PES 2019 е явен знак, че се стремим да даваме на почитателите повече от това, което желаят – повече лицензирано съдържание“, споделя Йонас Лингард от Konami.

Разбира се, EA Sports резервира формалния лиценз за Висшата лига , а слухът, че също по този начин е взела и Шампионската лига за FIFA 19.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР