Когато коментираме българо-руските отношения, аз не мога да ги разглеждам

...
Когато коментираме българо-руските отношения, аз не мога да ги разглеждам
Коментари Харесай

Проф. Дюлгерова: Без Русия ние пропадаме

Когато разясняваме българо-руските връзки, аз не мога да ги преглеждам по различен метод с изключение на като част от доста динамичния международен пъзел. Съединени американски щати организира политика на антиглобализъм, следим безредни, с висока степен на некомпетентност и неочакваност дейности от страна на Англия. Бих разглеждала връзките ни с Русия и на фона на разрухата на по този начин наречения англосаксонски свят. Това съобщи в студиото на ФАКТИ експертът по интернационалните връзки проф. Нина Дюлгерова.

„ Битката за историята е сегмент, който не би трябвало да се пропуща. Тази борба стартира да ескалира като развой. Тя е обвързвана с това, което англосаксонският свят желае. Те желаят да потвърдят, че аргументите за Втората международна война (1939 – 1945 г.) са нацизмът и комунизмът, а Съединени американски щати и Англия мъжествено са се борили, победили са и Съюз на съветските социалистически републики няма нищо общо.

В момента българо-руските връзки би трябвало да се поясняват и през изборите. Ние ще имаме локални избори, в Русия в неделя завършиха. В Съединени американски щати предизборната акция не е серпантина от ръководството на Тръмп, ние също следваме този пример. Цената е доста висока и тя е обвързвана с това дали ще се резервира политическото статукво. Вторият миг визира това, че през последните години ние още веднъж започнахме да слушаме, че главен и стратегически зложелател е Русия “, разяснява тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР