Когато Кайли Дженър публикува нов пост в социалните мрежи, тя

...
Когато Кайли Дженър публикува нов пост в социалните мрежи, тя
Коментари Харесай

Критикуваха Кайли Дженър заради парти с тема Историята на прислужницата

Когато Кайли Дженър разгласява нов пост в обществените мрежи, тя получава хиляди лайкове и реакции, множеството от които похвали и възхищения. Този път обаче не се получи.

Абсолютната Инстаграм звезда беше подложена на критика, откакто пусна фотоси от парти с тематика " Историята на прислужницата " (Handmaid`s Tale). Сериалът, основан по романа на Мартарет Атууд, наблюдава жена, принудена да живее като заложница в дистопично общество в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад господстват изкривени обичайни полезности, а правата на дамите не съществуват. Тъй като раждаемостта понижава, тези слугини са принудени да имат деца за богатите и мощните.

Дженър бе провела празненството за своята другарка Анастасия Караниколау.

Кайли разгласява видеа и фотоси от вечерта, като гостите са облечени в червени плебеи и бели шапки, каквито носят прислужниците в сериала. 

Във видео звездата приветства своите приятелки, казвайки: „ Похвалете се дами. Добре пристигнали. Знаете, че „ Историята на прислужницата ” е обичаното ми шоу. Добре пристигнали в Гилеад ”.
Вижте тази обява в Instagram.
Kylie throwing a themed birthday party for @stassiebaby and the premiere of @handmaidsonhulu who watched the show? I watched most of it it’s so good

Публикация, споделена от Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) на

Много от почитателите на Кайли обаче не утвърдиха тематиката за празненството. 

Коментирайки темата, един консуматор от Инстаграм написа: " Това е неправилно на толкоз доста равнища. Дяволски неуместно е да се чества на гърба на робството на дамите и това единствено демонстрира какъв брой невежи са Кайли и нейните приятелки. Те явно не разбират темата на книгата или телевизионния сериал... постъпката им е срамна ". Друг консуматор в Туитър разяснява, че не е по никакъв начин занимателно да се облечеш като жена, която е изнасилвана и няма човешки права.

Kylie Jenner hosting a Handmaid’s Tale themed birthday party is actually a perfect analogy for how rich people will be perfectly fine if Roe v. Wade is overturned. They’ll always find a way to afford and access abortion—low income folks won’t. #StopTheBans
— Natalie Green (@natalieg92) 10 юни 2019 година
Някои консуматори припомниха неотдавнашната смяна на законодателство за абортите в редица американски щати, като оповестиха, че Кайли и нейните „ привилегировани “ приятели изобщо не знаят какво вършат.

Алабама е последният щат, който одобри възбраната на абортите, даже и в случаите на обезчестяване и блудничество. Шестнадесет други щата се пробват да наложат нови ограничавания върху абортите.

По време на неотдавнашните митинги против законите някои дами се обличаха точно в костюми на прислужници като тези в сериала.



Снимка: P. Bernstein/Reuters

Въпреки това имаше известна поддръжка за Кайли Дженър и нейните другари. Феновете на звездата от обществените мрежи настояват, че афектираните хора са прекомерно чувствителни.

" Всички би трябвало да сте доста комплексирани, в случай че ненавиждате едно момиче, което просто се пробва да се забавлява с приятелите си ", разяснява консуматор на Инстаграм.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР